reklama

Grudniowe mamusie 2008

Justine, sliczne te misie, ale cena rzeczywiscie niezła.
Kana, my też karmimy bebiko i jesteśmy zadowolone.
Agga, bedzie dobrze, ważne ze szybko wykryte.

Dziewczyny, a ja lubie Was wszystkie i tak sie z Wami zżyłam, ze to aż dziwne:zawstydzona/y:

reklama
marzycielka- gratulacje i skończonych 4 miechów i pierwszego ząbka!

Czy któraś z was wie kiedy dzieci mają ostateczny kolor oczu?

Kolor oczu może się zmienić do drugiego roku życia, ale zazwyczaj stabilizuje się około roku.

edee - fajnie cię widzieć w lepszym humorku :tak: Choć pogoda u nas do tego nie zachęca...

Kana dzięki za odpowiedzi;-)my będziemy z podusią walczyć ale to dopiero jutro wieczorkiem się okaże jaka ona jest i jak Emilka na nią zareaguje,ale teraz już myślę,że nie będzie tak źle i jakoś sobie damy radę:tak:
My już po kąpanku tzn Emilka i ja:-) i czekamy na tatusia....
Jutro jedziemy do moich rodziców z samego ranka także już się cieszę bo nie będę musiała cały dzień w domku siedzieć a w sobotę i niedzielę Emilka będzie u moich rodziców bo mama bardzo chciała więc na jedną noc się zgodziłam ją zostawić niech się nacieszą a ja postaram sie odespać i odpocząć trochę chociaż znając samą siebie pewnie będę robić porządki:-D

Wszystkiego najlepszego dla przedowniczki Oliwki,
wow cztery miechy:szok::szok:

Ja Tomcia jeszcze niczym nie dokarmiam, a przy tej grypie mam taką producję kataru i mleka, że cierpię dolę:-(. Mam taki ambitny plan żeby do szóstego miesiąca był tylko cyc:tak:.
Co do kolorku oczu to pytałam, bo Tomcio co rusz ma inny, a ja chciałabym żeby miał po mnie brązowe:-D:-D.
Pozdrowionka dla wszystkich

Justine, sliczne te misie, ale cena rzeczywiscie niezła.
Kana, my też karmimy bebiko i jesteśmy zadowolone.
Agga, bedzie dobrze, ważne ze szybko wykryte.

Dziewczyny, a ja lubie Was wszystkie i tak sie z Wami zżyłam, ze to aż dziwne:zawstydzona/y:
ja jestem z wami tylko tydzień a już was lubię i tęsknie za wami:-)ten forum dodaje jakiejś takiej otuchy życia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry