Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja po dlugich przemysleniach znalazlam plus mieszkania na tym Twoim bieguniePierwszy rok jak tu mieszkalismy zaslonilam okno kocem w sypialniAle Kana,Pytia,wiecie jaki czlowiek wydajny...Lecisz na ogrod,bo cos tam jeszcze masz do zrobienia,patrzysz na zegarek,a godz 1 w nocy dochodzi...i slonce na niebie..coprawda nie takie drastyczne jak w dzien,ale jednak..

zaoszczedzisz kochana na pradzie jak tam ciagle widno

Ale plusem jest np pelnoplatny macierzynski poltoraroczny...![]()
, wiadomo z jednej wypłaty jest troszkę ciężej żyć, ale ... uroki macierzyństwa i bycia z dzidziusiem w domku to rzecz jak dla mnie nie zastąpiona 
, będziesz widzieć każdą nową rzecz jaką np. nauczyła się Twoja Hania i nic Cię nie ominie ;-), więc ja myśle, że to jest plus tego minusa :-) - a no i spacerować będę miała z kim przez te 2 latka ;-)

No i tak,jak pisze Zapominajka to żłobek albo niańka kosztują tyle,ze prawie na jedno wychodzi....
I wiedziałam od razu,że na pewno się udało
A test zrobiliśmy 4 kwietnia
Tam trzeba takich ludzi jak ta babeczka wczoraj.Szkoda mi jej było,bo widać,że ten facet to taki burak.A ja jak bym poszła to 250 tys.od razu moje:-)