reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cioteczki wirtalne Juleczka zaprasza dzisisja na imprezkę upsssss w Wielki Piątek nie powinna ale wkońcu raz w zyciu kończy się 4 miesiące!!!!!

155bax.gif
155bax.gif
155bax.gif
155bax.gif

Wszystkiego naj naj dla Juleczki :tak:

Z tej okazji zjemy brokułki ze słoiczka :-D

reklama
witam mamusie
Marzycielko, gratuluję konkursiku
Misiówka, wpadaj częśćiej,
Justine, udanego wyjazdu i wspaniałej pogody.
Madzienko, buziaki dla Julci z okazji 4 miesiecy
Agaciu, duzo zdrówka dla Matiego

Wszystkim mamuśkom i dzieciaczkom życzę zdrowych, pogodnych i radosnych świąt Wielkiej Nocy

krolikt.gif

Najserdeczniejsze życzenia
zdrowych, radosnych i spokojnych

Świąt Wielkiej Nocy,

smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie
życzy

Magdalena, Paweł i Juleczka

jajkaa.gif
jajko.gif

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczynki Świątecznie!!!;-)
Zaglądam tylko na chwilkę bo oczywiście brak czasu......u Nas niestety nocnego wstawania ciąg dalszy,ale chyba zaczynam się do tego przyzwyczajać :tak: za to muszę się pochwalić,że nauczyłam moje dziecię zasypiać w łóżeczku :tak:a wcina już prawie wszystko łącznie z przepysznym szpinakiem...hehehe

Niestety nie jestem w stanie nadrobić Waszych postów ale wszystkim chorującym dzieciaczkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka ;-)a mamom nieustającego uśmiechu na twarzy:-)
Zdrowych,wesołych i przede wszystkim słonecznych Świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego Dyngusa z całego serducha życzę Wam wraz z moją rodzinką:-)

Madzienka dziękuję Ci Słońce za pamięć i ślę moc całusków dla Ciebie i Julci...cmok...cmoook ...cmoooook

Julciu - 100 lat, 100 lat:)
Mati wracaj do zdrówka!!!!

U nas nie za ciekawie:( Ja kaszle jakbym miała gruźlicę, od wczoraj mam katar i niestety mała w nocy też się z katarkiem obudziła:( Ja juz byłam u lekarza i dostałam antybiotyk a z mała ide na 16.00. Wole iść od razy żeby ją zbadał bo teraz święta i trzeba by było do wtorku czekać:( Poza tym my przy tym serduszku musimy bardzo uwazać na infekcje:(
Czuje sie koszmarnie, aż mój mężulek musiał wziąć urlop:(

Dziewczynki złoże Wam dziś życzenia bo święta w tym roku u nas i mam tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle pracy:-)

Właśnie piękę trzy mazureczki.

A jeszcze sprzątania mam trochę a Jasiulek nie specjalnie chce mi pomóc. Mógłby chociaż poodkurzać :-D Leń mały :-D

WESOŁYCH ŚWIĄT
spędzonych pośród Waszych największych skarbów - dzieci, mężów, rodziców, dziadków

Smacznych żurków-mazurków
Dużo radości mało sprzątania

A przede wszystkim

Przespanych nocy
Braku gorączki, kaszelków, katarków
Głośnego śmiechu
Sprawnych łapek
Pewnie podniesionej główki
Bezbolesnego ząbkowania
I wtulonych w Was małych człowieczków.

reklama
Tęczowych pisanek,