Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, tylko ma jeszcze przez miesiąc mieć wziewy.
.
.moja raz je bebiko raz je Nan i nic się nie dziejePatrysia proszę
Podziękowania - 6 aniołki komunia anioly chrzest (609893503) - Aukcje internetowe Allegro
A my juz po wizycie u pani doktor. Mały ma oskrzela czysciutkie, tylko ma jeszcze przez miesiąc mieć wziewy.
Za dwa tygodnie idziey na badanie krwi, bo podobno blady jest.
Nareszcie spacerki.
A ja dzisiaj dostałam paczuszkę z gerbera. Deserek jabłuszka z marchewką i soczek marchewkowo jabłkowy oraz duze opakowanie mleka NAN i kaszke ryzowa z bananami. Aaaa i jeszcze taka fajna książeczkę rozwój dziecka.
Juz chyba wszystkie paczuszki dostałam, bo z hippa dwie, z bobowity i gerbera.
Dziewczyny a jak ja dokarmiam małego bebiko to potem bede mogła dac mu na spróbe to mleko NAN i wrazie czego wrócic z powrotem do bebiko?
.

Ewelw u nas w szpitalu tak samo. Raz dawali NAN a raz bebiko.Witam!!
A ja dam ten NAN - bo szkoda zmarnować całego opakowania.... A u nas w szpitalu jak pytałam czym dokarmiają dzieciaczki jak jeszcze tak na początku nie ma zbyt dużo mleka w cyckach - to powiedzieli, że tym co akurat im dadzą do szpitala - więc raz HUMANA, raz NAN raz i inne - te co akurat mają w danym momencie, więc to chyba nie przeszkadza.... no a poza tym to jest dopiero po szustym miesiącu - to moja mała już dużą dziewczynką będzie
A ja daję Bebilon na co dzień - jest droższy i lepszy od bebika - a ta sama firma - nutricia... Tak pediatra poradziła. Zawiera te dobre bakterie IMMUNOFORTIS![]()
Tygrysku 100 latek dla Filipka oraz wszystkich solenizantów
WITAJCIE
Tygrysku całuski dla Filipka !!!
.
Witajcie po Świętach:-)
A dla Fifusia buziaczki z okazji czwartej miesięcznicy![]()
Zapominajko 100 lat!!!
Filipku wszystkiego naj...!!!!!
Filipek duzo zdrówka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!!!
Witam
Tygrysku, buziaki dla Filipka z okazji jubileuszu.
ą
WitajcieWszystkiego najlepszego Filipku! :-)

Filipek rozpieszczony przez dziadków więc w tygodniu mamunia będzie musiała oduczyć wiecznego nnoszenia na rączkach jak u babć i dzidka