moja tesciowa tez nie widziala malego i nie narzekam wrecz sie ciesze ze mi sie do malzenstwa i wychowania dziecka nie wchrzania![]()
No wiesz, ja też nie narzekam jak jej nie widzę, tylko mi przykro ze względu na męża...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja tesciowa tez nie widziala malego i nie narzekam wrecz sie ciesze ze mi sie do malzenstwa i wychowania dziecka nie wchrzania![]()

a tam, Mopku, nie przesadzaj-2 kilo, fajna z ciebie laska!!!!!!!!!!!Kobitki i ja sie melduje po swietach wieksza o jakies 2 kg
na chwilke bo padam normalnie przed chwilka wrocilismy od tesciów i niestety znow był dziki ryk u nich
Pytia i Agacia zdrówka zycze gla maluszków,
Landryneczko piekna postawa meza , to piekne ze potraficie sie tak poswiecic dla innbych, no i całe szczescie ze maz nie musi ryzykowac
Mi pediatra powiedział żebym wprowadziła na razie tylko soczki: marchewkowy, marchwiowo-jabłkowy i na koncu jabłkowy. Na razie to bardziej dla smaku w malutkich ilościach. Twierdzi że w soczkach są witaminki i mikroelementy a to pozwala ładnie rozwijać się układowi pokarmowemu i całej reszcieMałej smakuje, efektów ubocznych nie stwierdziłam na razie więc będę te soczki po troszku raz dziennie dawać
![]()

. Jadłam nawet groszek, majonez i ogórki
, mam nadzieję, że mały tego nie odczuje
.Witam poświątecznie
My całe święta u rodziców moich spędziliśmyZuzia była grzeczniutka i wesoła pomimo katarku
![]()
Mam cudowne dzieckoWszystkie lekarstwa mogę jej dać bez stresu bo cały czas jest uśmiechnięta
A np. psikam jej do gardła Tantum Verde. Ogólnie na razie leczę ją homeopatami. Siebie zresztą też i jestem bardzo zadowolona z rezultatów.
Poza tym: MOJE DZIECKO UWIELBIA SOCZEK MARCHEWKOWY!Dzisiaj już buźkę cały czas sama otwierała że chce jeszcze!
![]()
, tylko flegamina doprowadzała go do wymiotów, łykał ale zaraz miał odruch wymiotny, ale nie dziwie sie bo ja juz jak powąchałam to miałam tak,i odruch.