reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej
Nam świeta minęły spokojnie w domku. Rodzice obchodzili wczoraj 40-lecie slubu, zaplanowalismy im z siostrami małą uroczystość u mojej siostry. Kupilismy prezent i 40 czerwonych róz, ale niestety uroczystość odbyła sie bez nas, z powodu choroby małego :-(. Dzisiaj mały dostał ostatni zastrzyk. jutro idziemy na kontrole i zobaczymy jak osłuchowo. Zeby tylko juz było dobrze bo inaczej to szpital :-(.

reklama
Święta, święta i po świętach... ;-)
U nas ciągle pod znakiem katarków u Jasia i Hanii, ale pogoda dzisiaj, po wczorajszym zimnym dniu, dopisała, więc zaliczyliśmy spacerek po lesie u mojego teścia i było bardzo fajnie. No, poza tym, że mała dzisiaj ciągle na rękach i tym razem chyba ząbki dają się we znaki.

Agacia - trzymam kciuki, żeby na kontroli wyszło wszystko oki i żebyście uniknęli szpitala.

Renia - super, że chrzciny się udały! Czekamy na fotki.

Ollcia - chyba musisz zacisnąć zęby i jakoś przeżyć to "miłe" spotkanko.

moja tesciowa tez nie widziala malego i nie narzekam wrecz sie ciesze ze mi sie do malzenstwa i wychowania dziecka nie wchrzania:-D:-D:-D

Witam poświątecznie:)

My całe święta u rodziców moich spędziliśmy:) Zuzia była grzeczniutka i wesoła pomimo katarku:)
Mam cudowne dziecko:) Wszystkie lekarstwa mogę jej dać bez stresu bo cały czas jest uśmiechnięta:) A np. psikam jej do gardła Tantum Verde. Ogólnie na razie leczę ją homeopatami. Siebie zresztą też i jestem bardzo zadowolona z rezultatów.

Poza tym: MOJE DZIECKO UWIELBIA SOCZEK MARCHEWKOWY!:) Dzisiaj już buźkę cały czas sama otwierała że chce jeszcze!:)

Kobitki i ja sie melduje po swietach wieksza o jakies 2 kg :-D
na chwilke bo padam normalnie przed chwilka wrocilismy od tesciów i niestety znow był dziki ryk u nich :sorry:
Pytia i Agacia zdrówka zycze gla maluszków,
Landryneczko piekna postawa meza , to piekne ze potraficie sie tak poswiecic dla innbych, no i całe szczescie ze maz nie musi ryzykowac

reklama
ja tam nie experymentuje jeszcze z soczkami i przecierami moj pediatra powiedzial ze teraz jest tak ze jak najdluzej trzymac dziecko przy mleku zwlaszcza jesli sie karmi lub dokarmia piersia a na zupki papki i soczki jeszcze bedzie czas...
ale moze juz zaczniemy jakies soczki wprowadzac pod koniec miesiaca...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry