tygrysek82
Fanka BB :)
no nie ide po patelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No i jeszcze jakiś kolorek ciemniejszybo ponoc czarny wyszczupla hihihihih..
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nie ide po patelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No i jeszcze jakiś kolorek ciemniejszybo ponoc czarny wyszczupla hihihihih..
![]()

tylko musisz jakos tak miedzy pikselami na ekranie ta patelnia ładowac bo go przy okazji uszkodziszno nie ide po patelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

tylko musisz jakos tak miedzy pikselami na ekranie ta patelnia ładowac bo go przy okazji uszkodzisz![]()

juz ja wiem jak dobrze wycelowac

ten czas tak szybko plynie

ja również poczekam tak ze 2 lata :-)ja na stroj kapielowy poczekam do przyszlych wakacji...jesli nadal bedzie tak szla moja dieta![]()
no właśnie Mopku, jak ja ciebie rozumiem, to były dobre czasy, a teraz zostały tylko flakiTygrysku super ze z bioderkami oki
my tylko raz miałyśmy kontrole ale lekarz nie miałzadnych wątpliwosci ze jest ok wiec mam nadzieje ze tak jest
Znalazłam w Krakowie uzywaną Inglesine i jade obejrzec wieczorkiem jak Mariusz z pracki wróci mam nadzieje ze sie zgodzii ze stan faktycznie tak dobry jak na zdjeciach bo ponoc tylko poł roku uzywana i maja paragon z "entliczka" a kaske mam zakamuflowaną na czarną godzinę jeszcze z becikowego i trudno zaszaleje a x landerka bede wymiennie uzywac a jak gondolka pojdzie w odstawke i upewnie sie ze ten nowy sie sprawdza to wtedy sprzedam
Przestańscie o tych strojach babolki wstretne bo na mysl ze trzebaby sie rozebrac do kostiumu to ja dostaje mdłosci, dusznosci i zalamka na maxaaaa
juz nie mowiac ze na mnie to chyba rozmiaru w Calzedonii by nie mieli ach jakie piękne czasy były dawniej- pantalony po kolanka koszula z długim rekawem i siup do wody zero stresutak powazniej to mam Atlantica sprzed paru lat rozmiar 42 moze sie wcisne i do tego paero od szyji do kostek
bo ja dokąd bede w domu siedziec chyba nie schudne nie moge mocy do odchudzania w sobie odnalezc a ostatni zryw sie zakonczyl klapa i tylko sie ciesze ze nie przybieram dalej
ja teraz tylko w czarnym chodzę, kupiłam pełno nowych czarnych bluzeczek i się kamufluje:-), mąż mowie żebym uważała bo jacyś muzułmanie mogą mnie ukraść:-)bo za bardzo jest do nich podobna:-)No i jeszcze jakiś kolorek ciemniejszybo ponoc czarny wyszczupla hihihihih..
![]()
na szczescie czarny całkiem twazowy a muzułmanów nie za wielu u nasja teraz tylko w czarnym chodzę, kupiłam pełno nowych czarnych bluzeczek i się kamufluje:-), mąż mowie żebym uważała bo jacyś muzułmanie mogą mnie ukraść:-)bo za bardzo jest do nich podobna:-)

i uwazaj na tygryska bo patelnią po głowie dostaniesz