reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja dziś przed śniadaniem wsunęłam babciowe rogaliki z wiśniami...mniam

A teraz wsuwam kabanosy z musztardą francuską :-D

Marzycielka, ja to bym na tego gościa psy poszczuła, to może by się nauczył szacunku do ludzi a tym bardziej ciężarnych kobiet. Kiedyś Twoja Nikolcia będzie pracowała na jego emeryturę. Boszzzz...że tacy ludzie chodzą na ziemi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dagulla86 bieganie po zachcianki to nic takiego "każdy facet powinnien to przejść"....moja babcia się śmiała,że jak bedziemy leżały na porodówce to powinnyśmy naszym mężczyznom przyczepić do "interesu" sznurek i za każdym razem ciągnąc jak bedzie nas bolało:tak: hahaha babcie mam udaną....i tak szczerze się nad tym zastanawiam;-)

Co do nowego watklu to moze poporstu zdrowie i uroda bo intymne sprawy przed i po porodzie skoncza sie jakis miesiac po porodzie i bedzie watek nie potrzebny. Cowy na to?

Ja dziś przed śniadaniem wsunęłam babciowe rogaliki z wiśniami...mniam

A teraz wsuwam kabanosy z musztardą francuską :-D

Marzycielka, ja to bym na tego gościa psy poszczuła, to może by się nauczył szacunku do ludzi a tym bardziej ciężarnych kobiet. Kiedyś Twoja Nikolcia będzie pracowała na jego emeryturę. Boszzzz...że tacy ludzie chodzą na ziemi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No właśnie mogłam go poszczuć!!:tak:

Dagulla86 bieganie po zachcianki to nic takiego "każdy facet powinnien to przejść"....moja babcia się śmiała,że jak bedziemy leżały na porodówce to powinnyśmy naszym mężczyznom przyczepić do "interesu" sznurek i za każdym razem ciągnąc jak bedzie nas bolało:tak: hahaha babcie mam udaną....i tak szczerze się nad tym zastanawiam;-)

Babcia zarąbista:-D:-D:-D:-D:-D

Co do nowego watklu to moze poporstu zdrowie i uroda bo intymne sprawy przed i po porodzie skoncza sie jakis miesiac po porodzie i bedzie watek nie potrzebny. Cowy na to?

Zgadzam się :-)

A teraz zmieniając temat ;-)
W poniedziałek przywożą mi wypoczynek do pokoi i to już koniec remontu.
Tak się cieszę, że jak Mała się urodzi to będzie miała takie super mieszkanko. Tylko dwa pokoje ale myślę, że teraz super urządzone.
W dużym pokoju na ścianach mam ; uwaga Ciemny Wrzos zaje...sty jest:-) A meble ala żółta skóra ale to nie skóra a jakiś tam podobny materiał.

UWIELBIAM WRZOS !!!!! czekam na zdjęcia !

aleście mnie pogoniły do pracy że dalje tu siedze :-D

to coś na poprawe humoru :cool2:

Jasiu będąc kiedyś w czytelni nabrał ochoty na seks z pewną nieznajomą ...

Bardzo sfrustrowany w końcu podszedł do niej i powiedział jej o swoim pomyśle.
Ale dziewczyna powiedziała stanowcze NIE. I, że ma faceta i takie tam i że nie potrzebuje tego typu przygód.

Jasiu odpowiedział: - Dam Ci stówkę za numerek od tyłu i nawet się nie zorientujesz, że jesteś z kimś innym. A w dodatku będę szybki, rzucę pieniądze na podłogę, ty się pochylisz, a ja skończę zanim zdążysz je podnieść.

Ona pomyślała chwilę bo potrzebowała trochę drobnych na waciki i w końcu stwierdziła, że musi skonsultować się ze swoim chłopakiem. Zadzwoniła do niego i powiedziała mu o co chodzi.

Jej chłopak ubawiony sytuacją odpowiedział: - Zażądaj od niego dwóch stówek. Podnieś je szybko, on nawet nie zdąży ściągnąć spodni.

Dziewczyna się zgodziła. Pół godziny później jej chłopak ciągle czekał na telefon.

W końcu po 45 minutach sam do niej zadzwonił i spytał co się stało.

- Ten burak użył monet! odpowiedziała jego dziewczyna.

Lekcja dla menedżera (i nie tylko) : Życie jest pełne niespodzianek, nigdy nie można być pewnym, że się wszystko wie - a zwłaszcza, że wie się to - co się dopiero stanie. Zanim przyjmiesz jakąkolwiek biznesową propozycję, zastanów się nad wszystkimi jej konsekwencjami i aspektami...

Ostatnia edycja:
wiecie co ostatnio mam jakies schizy .... moja mama nie pracuje, tesciowa tez nie babcia mojego meza tez nie i niby bardzo fajnie bo zawsze mam komu dziecko podrzucic jak bede szla do pracy ale jak sobie pomysle ze mi beda baby od mojego meza przylazily dzien w dzien a zwlaszcza ze moj maz ma siostre 5 letnia ktora juz dzien w dzien sie pyta kiedy bedzie ciocią:wściekła/y: ja akurat mam bardzo dobry kontakt z tesciowa ale bez przesady a malą uwielbiam ale ostatnio to mnie one wszystkie do szalu doprowadzaja i jeszcze jak sobie pomysle ze mi beda caly czas przylazic to mnie szlak trafia :wściekła/y: czasem jak sobie o tym pomysle to mam caly dzien do dupy . niby wiem ze przynajmniej mnie odciaza i np bede sobie mogla odpoczac ( chociarz niewiem jak to w praktyce wyglada i niewiem czy faktycznie wtedy odpoczne a zwlaszcza jak mnie beda wpieniac) :wściekła/y:

ale sie rozpisalam mam nadzieje ze zabardzo nienamacilam:sorry2:

wiecie co ostatnio mam jakies schizy .... moja mama nie pracuje, tesciowa tez nie babcia mojego meza tez nie i niby bardzo fajnie bo zawsze mam komu dziecko podrzucic jak bede szla do pracy ale jak sobie pomysle ze mi beda baby od mojego meza przylazily dzien w dzien a zwlaszcza ze moj maz ma siostre 5 letnia ktora juz dzien w dzien sie pyta kiedy bedzie ciocią:wściekła/y: ja akurat mam bardzo dobry kontakt z tesciowa ale bez przesady a malą uwielbiam ale ostatnio to mnie one wszystkie do szalu doprowadzaja i jeszcze jak sobie pomysle ze mi beda caly czas przylazic to mnie szlak trafia :wściekła/y: czasem jak sobie o tym pomysle to mam caly dzien do dupy . niby wiem ze przynajmniej mnie odciaza i np bede sobie mogla odpoczac ( chociarz niewiem jak to w praktyce wyglada i niewiem czy faktycznie wtedy odpoczne a zwlaszcza jak mnie beda wpieniac) :wściekła/y:

ale sie rozpisalam mam nadzieje ze zabardzo nienamacilam:sorry2:

Ja wiem bardzo dobrze o co Ci chodzi.
Dlatego tak się cieszę , że My mieszkamy 200 km od swojego rodzinnego miasta i teściowych;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry