reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko twarda z Ciebie sztuka! Ja bym takiemu nie wiem co zrobiła. Trafiłaś na idiotę bez wyobraźni. Miałaś szczęście, że nic ci sie nie stało.

Mnie właśnie szef doprowadził do białej gorączki. I jestem zła na siebie, że jak na razie ani jednego dnia zwolnienia nie brałam. Czekam 3 tygodnie i idę na L4. Jestem tak zła, że cała sie trzęsę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Skarbie spokojnie!!!!!:no:
Co się stało?? Wyjaśnij Nam.

Yoka miłego dnia i do napisania;-)

reklama
yoka milego pobytu u babci;-)
marzycielko ja rok temu tez kupilam sobie zolty komplet z niby skóry no i zostaly mi fotele :sorry2: skora rozprułą sie ale brat sobie wzial kanape noi teraz to sie zrobila z niej tragedia cala popekala:dry: ale moze tylko ja tafilam na taka ferelna:wściekła/y: bo moja przyjaciolka ma juz ponad polroku i nic sie niedzieje a z nas sie smieja ze tak bardzo o dzidziusia sie staralismy no i po kanapie:-D
ale mam dzisiaj dziec co chwile glodna jestem:wściekła/y: ale teraz wcinam sobie markizy;-)

yoka milego pobytu u babci;-)
marzycielko ja rok temu tez kupilam sobie zolty komplet z niby skóry no i zostaly mi fotele :sorry2: skora rozprułą sie ale brat sobie wzial kanape noi teraz to sie zrobila z niej tragedia cala popekala:dry: ale moze tylko ja tafilam na taka ferelna:wściekła/y: bo moja przyjaciolka ma juz ponad polroku i nic sie niedzieje a z nas sie smieja ze tak bardzo o dzidziusia sie staralismy no i po kanapie:-D
ale mam dzisiaj dziec co chwile glodna jestem:wściekła/y: ale teraz wcinam sobie markizy;-)

No mam nadzieję, że mój trochę wytrzyma:-D
Bo przez rok nie miałam prawie mebli gdyż moja rosnąca dożyca zeżarła wszystko:-D
Teraz jej już na szczęście przeszło hihi.

Ja zjadłam prawie naraz całą duża paczkę Kinder Chocolate;-)

Cyprysiowa pytanie przede wszystkim do Ciebie bo Ty Nam zorganizowałaś fajnie ten dział.

Czy możesz założyć wątek o intymnych sprawach kobiet w ciąży i po ciąży??
Mam do Was pytanie dotyczące piersi ale na ogólnym tak głupio...:sorry2:

Dziewczyny jak myślicie? Dobry pomysł??
Taki wątek z radami i Naszymi problemami.

hahahha Jedzenie to nasz mamusiowaty temat przewodni :-)
Dagulla86 ty już o tym jedzeniu nic nie pisz....poranny snicers jeszcze mi w ząbkach siedzi ;-)

tez jestem za watkiem;-)
marzycielko oczywiscie zycze tobie zeby jak najdluzej ci wytrzymal tak tylko mi sie skojarzylo z moim jak przeczytalam co napisalas :-)
dobra dobra juz niepisze o jedzeniu chociarz dzisiaj mam pyszna rybke na odiadek wlasnie sie smazy ale zapaszech mmmmmmmmmm :-D dobra juz was niedenerwuje dzisiaj obiecuje :-)

Dagulla86 w żadnym wypadku się nie denerwuje....;-) tylko kurcze ja i tak mam straszne zachcianki,a jak mi sie coś "wkręci" to nie ma zmiłuj :tak:i wtedy biedny mój Kamilek,bo biega po sklapch:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry