mamusia2008
mamusia Karolinki
no to jedziemy MadzienkaMopek wracaj...miałas po mnie przyjechaćw innym wypadku ja bedę kierowcą....czy ktoś mieszka miedzy Krakowem a Lublinem i chce się z nami zabrać???
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to jedziemy MadzienkaMopek wracaj...miałas po mnie przyjechaćw innym wypadku ja bedę kierowcą....czy ktoś mieszka miedzy Krakowem a Lublinem i chce się z nami zabrać???
![]()
a mozemy uznac ze łódź jest miedzy Krakowem LublinemMopek wracaj...miałas po mnie przyjechaćw innym wypadku ja bedę kierowcą....czy ktoś mieszka miedzy Krakowem a Lublinem i chce się z nami zabrać???
![]()

jak tak to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a może musimy głośniej krzyknąć:-)a mozemy uznac ze łódź jest miedzy Krakowem Lublinemjak tak to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Posprzątalam salon poszlismy na obiadek do tesciow a potem na spacerek i zakupy męzulek dopiero d o pracy pojechal:-) Pozniej idę do kolezanki na kawke teraz siedzimy troszke w domku narazie bo takie gorąco mała moze jeszcze głowka rozbolec:-( A z,ęby idą i wyjsc nie mogą
Mała torszke dzisiaj poplakiwala
Madzienka i Mopek zapraszam do Hiszpani
Tania zupa serowa - Przepis - Onet.pl GotowanieZmieniajc temat poszukuję sprawdzonego przepisu na zupe serowa zna ktos??????
a mozemy uznac ze łódź jest miedzy Krakowem Lublinemjak tak to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
a mogę wpaść na ta zupkę:-)dziekuje koffana;-)
Madzienka i Mopek zapraszam do Hiszpani![]()