tygrysek82
Fanka BB :)
To ale się popijemy ... tą zupą oczywiście![]()

to ide beczki szukac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ale się popijemy ... tą zupą oczywiście![]()

Hejka laski:-) U nas dzis 30 stopni taki zaduchPosprzątalam salon poszlismy na obiadek do tesciow a potem na spacerek i zakupy męzulek dopiero d o pracy pojechal:-) Pozniej idę do kolezanki na kawke teraz siedzimy troszke w domku narazie bo takie gorąco mała moze jeszcze głowka rozbolec:-( A z,ęby idą i wyjsc nie mogą
Mała torszke dzisiaj poplakiwala
Madzienka i Mopek zapraszam do Hiszpani
![]()

:-)
wiecie, siedzi sobie człowiek sam w domku 4 miechy, wiec jak dzis wpadła kumpelka (w dodatku z mazur !!!) to jej za nic w swiecie wypuscic nie chciałam i o wyjezdzie z wrazenia zapomniałam

dobrze ze Tygrysek z patelnia znów nie wyskoczył bo pewnie bym sliwe na czerepie zaliczyła

teraz to mnie tylko jakas teleportacja ratuje bo pewnie bezemnie imprezke zaczynacie
mam za swoje i jeszcze zamiast zupki serowej na kolacyjke to same kanapki trza zjesc

Koszty oczywsicie pokrywam ja
co ty na to

ale ja sie na kierowce nie nadaje niestety no wprost jechac moge ale pozostałe manewry to mogły by sie w rowie zakonczyc
;-)Agatkas kochanie Ja cie zabiore do Hiszpani;-):-)
![]()