reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka laski:-) U nas dzis 30 stopni taki zaduch:szok: Posprzątalam salon poszlismy na obiadek do tesciow a potem na spacerek i zakupy męzulek dopiero d o pracy pojechal:-) Pozniej idę do kolezanki na kawke teraz siedzimy troszke w domku narazie bo takie gorąco mała moze jeszcze głowka rozbolec:-( A z,ęby idą i wyjsc nie mogą:zawstydzona/y:Mała torszke dzisiaj poplakiwala:zawstydzona/y: Madzienka i Mopek zapraszam do Hiszpani:-D

moja siostra ze swoim narzeczonym byli na wekendzie w Barcelonie i mowila ze nic ciekawego tam nie widziala... miasto bardzo podobne do Bari :tak:

O rany kochane sorrrrrrrki :zawstydzona/y:wiecie, siedzi sobie człowiek sam w domku 4 miechy, wiec jak dzis wpadła kumpelka (w dodatku z mazur !!!) to jej za nic w swiecie wypuscic nie chciałam i o wyjezdzie z wrazenia zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dobrze ze Tygrysek z patelnia znów nie wyskoczył bo pewnie bym sliwe na czerepie zaliczyła:baffled::rofl2::-D teraz to mnie tylko jakas teleportacja ratuje bo pewnie bezemnie imprezke zaczynacie :eek: mam za swoje i jeszcze zamiast zupki serowej na kolacyjke to same kanapki trza zjesc:sorry:

A propos transpotru to faktycznie przydałby nam sie taki autokar pieknie oznakowany " BB mamuśki" i mogłybysmy sobie wycieczki robic zbiorowe nawet o Hiszpanie bysmy zachaczyły:-p:laugh2: ale ja sie na kierowce nie nadaje niestety no wprost jechac moge ale pozostałe manewry to mogły by sie w rowie zakonczyc:sorry:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry