tygrysek82
Fanka BB :)
to jedziemyOj Tygrysku najpierw Kraków, Lublin, Warszawa i Łódż...ktoś jeszczę chętny

musze tylko stroj kapielowy wygrzebac z dna szafy i odkuzyc!!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jedziemyOj Tygrysku najpierw Kraków, Lublin, Warszawa i Łódż...ktoś jeszczę chętny

musze tylko stroj kapielowy wygrzebac z dna szafy i odkuzyc!!!!!!

a zapraszama mogę wpaść na ta zupkę:-)

ooooooooo albo zabiore w termosie na nasza podroz do blizniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justa czy jestes świadoma pisząc takie słowa bo z nami to róznie bywa![]()

to musisz zrobić wiadro zupy:-)a zapraszamooooooooo albo zabiore w termosie na nasza podroz do blizniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
dobra zrobimy niespodzianke blizniaczkowi:-):-):-):-)ej noooo ale wy jestescie .... a ja ? Tez chce jechac :-(, ja to taka sama biedna w domku, juz na głowę od tego dostaje.
Tylko ciiii , nie mówcie bliźniakom ze nas tyle przyjedzie.
tygrysku, to trzeba zrobić 2 wiadra zupy, bo widzę ze chętnych przybywa, tylko gdzie ten Mopek się zgubił

To zróbcie więcej i dla mnie też przywieźcie. Wprawdzie jestem juz po obiadku, ale zanim dojedziecie to zgłodniejęa zapraszamooooooooo albo zabiore w termosie na nasza podroz do blizniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Słyszę, słyszę Agaciu i nie mam nic przeciwko, zeby i Ciebie zabrali po drodze.ej noooo ale wy jestescie .... a ja ? Tez chce jechac :-(, ja to taka sama biedna w domku, juz na głowę od tego dostaje.
Tylko ciiii , nie mówcie bliźniakom ze nas tyle przyjedzie.
to weź beczkęok to ja juz zabieram sie do pracy tylko skad ja wiadro wezme![]()

To ale się popijemy ... tą zupą oczywiścieSłyszę, słyszę Agaciu i nie mam nic przeciwko, zeby i Ciebie zabrali po drodze.
ALE BĘDZIE IMPRA