reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Matko, laski, nie zgadniecie...Moja Michaśka jest wcieloną empatią... ma taką gąbkę do kąpieli królika i kiedyś urwała mu ucho, a dzisiaj niechcący oderwała mu drugie i już 3 godzinę ryczy, że go boli i co ona zrobiła.... normalnie nie możemy jej położyć spać, bo przecież chce spać z tą mokrą gąbką, bo króliczka boli.... ja już nie mam pomysłów, już jej wszystko wciskaliśmy, że ma nową fryzurkę, że ma teraz różki... w końcu wyciągnęłam z czeluści szafy gąbkę słonika, może teraz zaśnie, bo normalnie ma poduchę mokrą od łez...

Oj mamuśki zaszalałysmy z tą wyprawą...może jeszcze Renia do USA nas zaprosi:-D:-D:-Dpoczekajmy:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja popoludniu wyskoczyłam na solarium i humorek dopisuje:-):-):-)

Biedna Misia i jej gąbeczka:sorry::sorry::sorry:

Ooooo moj suwaczek tez nie działa:no::no::no:

Ostatnia edycja:
Oj mamuśki zaszalałysmy z tą wyprawą...może jeszcze Renia do USA nas zaprosi:-D:-D:-Dpoczekajmy:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja popoludniu wyskoczyłam na solarium i humorek dopisuje:-):-):-)

Biedna Misia i jej gąbeczka:sorry::sorry::sorry:

Ooooo moj suwaczek tez nie działa:no::no::no:

dokladnie zapraszam wszystkie grudnioweczki do USA - biedny bedzie Nowy Jork jak bb zrobi nalot:-D:-D:-D:-D:-D:-D, dodam ze pogoda super teraz mamy 30 stopniowe upaly:-), polezymy nad oceanem a wieczorkiem pozwiedzamy co Wy na to kobitki:-D:-D

misiowka ukochaj Misie, kjujika i slonika;-) od cioci renaty

a ja zapraszam wszytkie mamusie do WLOCH oto kilka fotek na zachete PUGLIA zebyscie wiedzialy co tracicie:-D:-D:-D

wczesniej mi wogole nie dzialalo dodawanie postow ciekawe dlaczego:crazy:

reklama
No właśnie przecież dziewczyny wybrały się na wielką wyprawę hiszpania,włochy i usa a potem kołobrzeg ale ja już też spakowana i będę je gonić może mi się uda hi hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry