reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jestem i ja dzieńdoberek:tak:

Misiówka musisz uwazac na swoja malutka siostre miłosierdzia zebys jej przypadkiem nie kupiła np zająca z czekolady albo krakersów zwierzątek bo posądzi Cie o kanibalizm ;-):-D:-D:-D:-D

Smigam na spacerek bo u nas pogoda cudna !:tak:

reklama
No wreszcie jesteście :-D

U nas wiart ze lepiej nie wychodzić z domu :-(. Znowu nie pójdziemy na spacerek dzisiaj :-(.

Misiówka i jak Miśka? Biedulka kochana :-( ... biedny zajaczek :zawstydzona/y:;-).

Ej ale nie zapomnijcie o mnie, bo ja to juz spakowana jestem :-D

dokladnie zapraszam wszystkie grudnioweczki do USA - biedny bedzie Nowy Jork jak bb zrobi nalot:-D:-D:-D:-D:-D:-D, dodam ze pogoda super teraz mamy 30 stopniowe upaly:-), polezymy nad oceanem a wieczorkiem pozwiedzamy co Wy na to kobitki:-D:-D

misiowka ukochaj Misie, kjujika i slonika;-) od cioci renaty

a ja zapraszam wszytkie mamusie do WLOCH oto kilka fotek na zachete PUGLIA zebyscie wiedzialy co tracicie:-D:-D:-D

wczesniej mi wogole nie dzialalo dodawanie postow ciekawe dlaczego:crazy:

oooo to widze ze wycieczka sie robi coraz bardziej atrakcyjna :-D:-D:-D:-D:-D

Ooooooooo Boże jestem pierwsza !!! :-D

Gdzie się podziewacie ? :zawstydzona/y:
ja sie pakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Agaciu, chyba wszystkie mamuski szykują sie do wyjazdu, w końcu to wielka wyprwa i tyle rzeczy trzeba przygotowac.

Misiówka, buziaki dla Misi, mam nadzieje ze zasnęła

:-D:-D:-D:-D

dzien dobry mamuski u nas pogoda sliczna wiec trzeba na spacerek wyskoczyc i zajrzec do okienka czy juz wyplata na koncie jest:laugh2::laugh2::laugh2:
wczoraj bylo takie wiatrzysko ze z domu nie wychodzilismy dopiero uspokoilo sie ok 17 i wyszlismy :tak: bylo tak fajnie spokojnie i cieplutko jeszcze:-p:-p:-p

a jakie plany maja koffane mamuski na majóweczkę????:tak::tak::tak:

blizniaki - zasnęła, ale jeszcze płakała za tym nieszczęsnym królikiem... na szczęście udało się go w nocy wyrzucić, więc mam nadzieję, że się jej już nie przypomni, bo chyba padnę na zawał, hahaha.

Mopek - z tym problemu nie będzie, nie ma sumienia wcianjąc ciastka zwierzątka! hahaha

Agacia - u nas leje jak ta lala, wyblagalam męża żeby wyskoczył z pracy i przywiózł Misię, bo nie mam sumienia Inki budzić i zabierać w taką pogodę na spacer do przedszkola, jutro na szczęście Misia nie idzie, bo też ma padać, ale w czwartek już nie będzie zmiłuj się ....

renia - wczoraj to ją chyba ,ściskałam od każdej z was po kolei, hahaha, tak mi jej było szkoda, normalnie czarna rozpacz na pysiu...

tygrysek - fajnie masz, moja Inka po godzinie 15 nienawidzi wózka i żaden spacer nie wchodzi w grę...

No więc ja dzisiaj nosa nie wyściubię z chałupy choćby skały łkały... jutro pewnie też.... kanał, hahahaha, nie cierpię jak pada tu w Anglii, bo zawsze towarzyszy temu wietrzysko jak cholera...

Witajcie mamuski, u nas dzisiaj slicznie ale Jula na razie spi na balkonie bo mama zalapala lenia i nie chcialo jej sie wyjsc.....:sorry::sorry::sorry:

A dzisiaj idziemy do pediatry zobaczymy ile nasza kluseczka waży:-):-):-)

a ja zapraszam wszytkie mamusie do WLOCH oto kilka fotek na zachete PUGLIA zebyscie wiedzialy co tracicie:-D:-D:-D

wczesniej mi wogole nie dzialalo dodawanie postow ciekawe dlaczego:crazy:

Landryneczko mnie zachęciłaś te plaże, kocham słonce...mam nadzieje ze moje dziecko tez pokocha i będzie chcialo przebywac z mammuską na plaży:-D:-D:-D

a jakie plany maja koffane mamuski na majóweczkę????:tak::tak::tak:

My jedziemy na dzialeczke nad jeziorko, na nockę wracamy do domciu:-):-)i tak przez 3 dni jesli oczywiscie nie bedzie padac:confused2::confused2::confused2:bo prognozy sa rozne!!!

Witam mamuśki kochane moje;*:*:*

Naczytałam sie wczoraj o tych waszych wyjazdach i jak już będziecie w drodze to o Tczew proszę zahaczyć;-);-);-)

No ani Dublinowi,ani Barcelonie i żadnym innym miastom bym nie odmówiła...a tym bardziej jak opłaca zapraszający:p hhahaha:-D:-D:-D

U nas słoneczko piękne,ale wiatrzysko straszne i zastanawiam sie co ze spacerkiem...... słuchajcie u nas było wczoraj wieczorkiem tak ciepluchno,ze kurcze w bluzeczce bez rękawków wieczorkiem na balkonie paradowałam i nic.....zero zimna... rewelacja lepiej niż latem...

Misiówka twoja córci jest bombowa po prostu.....tylko skodam i jej biednej tak się stworzonkiem przejeła....:zawstydzona/y:

Moj babel spi, padła jak kawka na rączkach nawet jej nie lulałam.....a i kupki naszej niuni wróciły do normy dzisiaj tłoczyła z takimi dzwiękami,ze nie mogłam ze śmiechu....

Oki ide zjeśc coś i przytulic się do mojego misia....mam nadzieje,ze ja mojego niczgo nie pozbawie:p hahha:-p:-p:-D

witajcie dziewczynki
właśnie wróciłam od lekarza i chyba będę musiała zrezygnować z karmienia piersią, bo muszę brać leki, no jestem załamana:-(:-(:-(:-(, ryczę od rana:-(:-(:-(:-(
nadal się uczę, już nie mogę patrzeć na te książki:no::confused2:, a jutro jadę do Lublina na te egzaminy, wiec trzymajcie kciuki, bo muszę to cholerstwo zaliczyć
Milego dzionka mamuski:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry