reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mari właśnie pisała na komputerze i go mamie wyłączyła.....hahaha
Madziu my tez mamy zdolne babeczki....:)\\ w ogóle moja mała łapie i ssie co popadnie teraz moj nadgarstek....:sorry::-D:-D:-D

Oj a My wrocilismy ze spacerku ufffffffffffffff jest tak slicznie , goraco :-D:-D:-D az mi sie zachcialo na trawce rozlozyc i polezec ale gapa kocyka nie zabralam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

teraz Fifi spi a ja oczywiscie pierwsze co zrobilam?????? komputer wlaczylam i na BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

A my dzisiaj mieliśmy dzionek do d...:-(. Tomcio marudził , popłakiwał , aż sprawdziłam mu temperaturę i miał 38 w dupci:-(:-(. W sobotę też tak było i wtedy dostał efferalgan i spoko ale dzisiaj stwierdziłam że przejdę się do lekarza:-(. A tu pani mówi że zdrowiótki i zaczynają się ząbki:szok::szok:, troszkę wcześnie bo malutki , ale wszystko na to wskazuje auuuu:-(:-(.Biedny mały miś:-(:-(

A my dzisiaj mieliśmy dzionek do d...:-(. Tomcio marudził , popłakiwał , aż sprawdziłam mu temperaturę i miał 38 w dupci:-(:-(. W sobotę też tak było i wtedy dostał efferalgan i spoko ale dzisiaj stwierdziłam że przejdę się do lekarza:-(. A tu pani mówi że zdrowiótki i zaczynają się ząbki:szok::szok:, troszkę wcześnie bo malutki , ale wszystko na to wskazuje auuuu:-(:-(.Biedny mały miś:-(:-(

czekaja nas trudne czasy...
my wlasnie o zabkach pisalimy na opiece:tak:

Cześć mamuśki ;-)

Cyprysiowa jak miło Cię widzieć, jak samopoczucie?
Kigna ukradli Ci suwaczek, co za łobuzy :-D

Lenka zasnęła wlaśnie, ale musiałam suszarą się wspomagać:sorry:
Powinnam teraz popracować trochę nad pewną robótką ale tak mi się straaasznie nie chce, mam ochotę polenić się chwilkę :rofl2::happy:
Misiówka zdolniacha z Twojego skarbka, normalnie łał !
Dziewczyny a kto tu jest z Lublina, bo widziałam że mowa o tym mieście?
Madzienka jest z Lublina, a ja studiowałam i mieszkałam w Lublinie 4 lata:-)

justine kochana dziekuje za spostrzegawczosc ;-) Samopoczucie ok, znacznie lepiej niz jakis czas temu :tak: TO chyba zasluga codziennych cwiczen na silowni bo jak czasem sobie odpuszcze i nie pojde to zaraz mnie wsyztsko denerwuje i mam dola wiec polecam :tak:

Witam mmauśki środowo :-);-):-)

Widzę ,ze dzisiaj ja debiutuje w roli pierwszej mamuśki....a co :rofl2:

To oczywiście zasługa mojej niuńki...obudziła się dopiero o 5 na buteleczkę i już nie zbyt chętnie zasypiała....no i takim sposobem ja raczej tez:p hahah
No,ale musze ja pochwalić,bo dostała cycusia o 20:00 i lulkała do piątej....:-) a to już coś w jej wykonaniu....
Wczoraj była u nas tak cudownie,ze 3 godzinki spacerowaliśmy z misiaczkiem i Mari, która słodziutka spała w wózeczku....:)
Jutro szczepienie...kurcze mam stresa, czy nic jej po nim nie bedzie...niby nigdy nie było....ale.....

Uciekam nadrobić zaległości:) BUZIACZKI:*

reklama
witajcie mamuski :-):-):-)
ja oczywiście nie wyspana, bo mega stres przed tymi egzaminami, cala noc jakieś koszmary miałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, chyba już chciałabym to zaliczyć, żeby miec spokoj:sorry:
Juz zaraz jade, wiec trzymajcie kciukasy:-p, no i zycze wam wszystkim milego dzionka :-Doraz milego weekendu :tak:i udanej majowki;-), poniewaz po egzaminie juz nie wracam do Warszawy tylko jedziemy do moich rodzicow, wiec do zobaczyska w poniedzialek.
No chyba ze uda mi sie u rodzicow do was zagladnac i zdac relacje z egzaminu :-p:-p:-p
Buzka kochane:-D:-D:-D:-D:-D
Juz dzis skladam zyczonka dla Blizniakow z okazji jutrzejeszych urodzin Madzi-100 latek, Landryneczce rowniez-duzo zdrowka dla Alexa (chyba 1 maja, jesli sie nie myle:-)
oraz wszystkim najblizszym solenizantom, :-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry