reklama

Grudniowe mamusie 2008

No to ja też nie jestem dziś gorsza z pojawieniem się na bb :-p:-D, mój krasnal od kilku dni budzi się regularnie o 4- 4.30 na cyca i mnie tak męczy do 6 rano, a ja ledwo co na oczy widzę :sorry2:, pasibrzuch mój mały :-D - ale dzisiaj się skończą żarty :wściekła/y:- idę kupić jakiś kleik, zobaczymy czy poratuje niewyspaną mamusię o nocnych porach:-D.

Aa, u nas pogoda znowu super:tak: więc zaliczymy dłuugi spacerek
Idę poczytać zaległości :tak:

reklama
Dzień dobry;-);-);-)
Słoneczko znów pięknie świeci aż chce się żyć!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Wczoraj tak rozmawiałyście o tym Lublinie że aż mi się dziś przyśniło że tam byłam!!!:-D:-D:-D a w realu nigdy nie byłam:eek::eek::eek:

Moje dziecię ostatnio zmieniło swoje upodobania:baffled::baffled: jak był malutki nie cierpiał leżenia na brzuszku a teraz tylko go położę na pleckach odrazu przekręca się na brzuszek:nerd::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:widać facet zmiennym też jest!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Mamuśka trzymam kciuki za egzaminy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam mmauśki środowo :-);-):-)

Widzę ,ze dzisiaj ja debiutuje w roli pierwszej mamuśki....a co :rofl2:

To oczywiście zasługa mojej niuńki...obudziła się dopiero o 5 na buteleczkę i już nie zbyt chętnie zasypiała....no i takim sposobem ja raczej tez:p hahah
No,ale musze ja pochwalić,bo dostała cycusia o 20:00 i lulkała do piątej....:-) a to już coś w jej wykonaniu....
Wczoraj była u nas tak cudownie,ze 3 godzinki spacerowaliśmy z misiaczkiem i Mari, która słodziutka spała w wózeczku....:)
Jutro szczepienie...kurcze mam stresa, czy nic jej po nim nie bedzie...niby nigdy nie było....ale.....

Uciekam nadrobić zaległości:) BUZIACZKI:*

oooo a mojemu dzieciowi dziś o 3 w nocy zebrało się na rozmowy:baffled::baffled: obudził się zero płaczu grymasów tylko sobie leżał i rozmawiał z miśkami:-D:-D:-D ale mamuśka wstała zrobiła mleczko, synek grzecznie wypił odbił, odłożyłam go do łóżeczka i znów sobie pogadał i usnął:eek::eek::eek::eek:
rano jemu wytłumaczyłam że w nocy się śpi a nie gada :-D:-D:-D:-D ciekawe czy zrozumiał:-D:-D:-D:-D:-D

Tygrysku zdolniacha z niego mały to na pewno wiedział o co mamusi chodzi.....a moze on po prostu zamiat płakać o mleczko wybrał łagodniejszy dla mamy sposób pobudki:-):-):-)

Dzieńdoberek
Mamusia kcuki zacisniete:tak:

Ja dzisiaj zdazyłam pranko rozwiesic, mieszkanko posprzatac:tak: i zepsuc mikser:baffled: postnowiłam Patusie surowym jabłuszkiem uraczyc bo do tej poty zawsze słoiczki no i najpierw poszzukiwania tarki plastikowej, nie znalazłam, wiec starłam na metalowej, trudno:zawstydzona/y:, potem stwierdziłam, ze to za mało rozdrobnione (mimo ze na najmniejszych oczkach) i na pewno sie zadławi, wiec mikser w dlon dokreciłam ten noz tnacy zle i stopił sie cały gwint a jabłko nie zmiksowane wiec sitko w dłon i przetarłam to jabłko nieszczesne na miazge smakowało Patusi, ale sie przy tym napociłam uffffff ze chyba niepredko kolejna taka akcja

Dzieńdoberek
Mamusia kcuki zacisniete:tak:

Ja dzisiaj zdazyłam pranko rozwiesic, mieszkanko posprzatac:tak: i zepsuc mikser:baffled: postnowiłam Patusie surowym jabłuszkiem uraczyc bo do tej poty zawsze słoiczki no i najpierw poszzukiwania tarki plastikowej, nie znalazłam, wiec starłam na metalowej, trudno:zawstydzona/y:, potem stwierdziłam, ze to za mało rozdrobnione (mimo ze na najmniejszych oczkach) i na pewno sie zadławi, wiec mikser w dlon dokreciłam ten noz tnacy zle i stopił sie cały gwint a jabłko nie zmiksowane wiec sitko w dłon i przetarłam to jabłko nieszczesne na miazge smakowało Patusi, ale sie przy tym napociłam uffffff ze chyba niepredko kolejna taka akcja

lo jej ile zachodu zeby jabluszko dac dziecku:-D:-D:-D ale warto bylo przynajmniej dziecie zjadlo cos co zrobila sama mamusia:-D:-D:-D

a dlaczego plastikowa tarka????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry