reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie mamuski, u nas nocka super Julcia pospałą od 21.20 do 6.20..później zasnęla dopiero o 7.30 ale pospała do 11.40 a ja razem z nią:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wczoraj bylismy u pediatry, Jula waż 6995g i ma 68cm...oznak zębów u nas brak:-):-)
Trzymamy kciuki za wszystkie szczepione szkraby!!!!

Mamusia kciukasy zacisniete....

I oczywiście sto lat dla wszystkich miesięczniaków!!!!!

Ja dzisiaj zdazyłam pranko rozwiesic, mieszkanko posprzatac:tak: i zepsuc mikser:baffled:

Aż mi wstyd ja dopiero sniadanko zjadłam:-p:-p:-p

a i tez poslucham odpowiedzi na temat prania plam po marchewce gdyz jutro zaczynamy pic soczek marchewkowy i juz sie bojeeeeeeeeeeeeeeeeeee:szok::szok::szok::szok::szok::szok: chyba ubiore malego w folie:baffled::baffled::baffled::baffled::eek::eek::eek:

Ja posłuchałam Misiówki i podkradłam mamuście mydełko do odplamiania(dostepne w hipermarketach, rossmanach)...zaprałam plamy ręcznie i wrzuciłam do pralki...jakie było moje zdziwienie gdy plamy zniknęły:-D:-D:-D

Tygrysku ja kupiłam taki śliniak Śliczny śliniaczek Śliniak Tommee Tippee róż. (615860642) - Aukcje internetowe Allegro
a moj mąż ostatnio na zakpach znalazł taki ŚLINIAK - FARTUSZEK ZAKRYJE CAŁY CIUSZEK 2 WZORY (612313738) - Aukcje internetowe Allegro i smiał się że chyba kupi go Julci:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

W końcu wczoraj wybrałam się do fryzjera i zaszalałam :-D Rozjaśniłam mocno włosy i położyłam farbę taka platynową. Olkiem zajmował się tatuś i w związku z tymm synek przez trzy godziny nic nie jadł :szok:, co mu się raczej nie zdaża, bo cycusia ciągnie co 1,5-2 godziny. Podobno był grzeczny i dzielnie czekał na cycusia mamusi, mimo że miał zciągnięte mleczko w butelce ;-)

Czekamy na zdjęcia....

Wczoraj tak rozmawiałyście o tym Lublinie że aż mi się dziś przyśniło że tam byłam!!!:-D:-D:-D a w realu nigdy nie byłam:eek::eek::eek:

Zapraszam serdecznie!!!!!Może w te wakacje odwiedze Łódź...jeśli oczywiście siatkóweczka będzie w Łodzi:-D:-D:-DWybudowali juz halę???Bo ta na Ks.Skorupki to jakas masakra...azbest na suficie:szok::szok::szok:

Dziewczyny a kto tu jest z Lublina, bo widziałam że mowa o tym mieście?

Ja!!!!!!:tak::tak::tak:

Cześć dziewczęta:)

Ja wczoraj dostałam tel z pracy czy mogłabym już wrócić chociaż na 3-4 godzinki... bo dwie ciężarne już poszły na zwolnienie i są braki:( No i niestety od wtorku idę do roboty a z małą zostaje niania:( Umieram ze strachu!!!!!!!!!!!!!!
Niby dobrze bo mała stopniowo przyzwyczai się do tych 8 godzin bez mamy i ja troszkę może też mniej będę się bała ale i tak jest mi smutno i źle!!!!!!:(

Ja na przerwie międzyspacerkowej :-D:-D Pati wsysa mleczko a ja litry wody taki upał u nas a ja sie na mega spacer wybralam(zeby w domu juz nic nie zepsuc:-D)i ledwie doczołgałam sie z powrotem :baffled:

Zazdroszcze grillaaaaaaaaa !!!!

Agacia chłopaki czasem sa takie marudki ale przynajmniej wiedza czego chca :-p:-p:-p trzymaj sie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry