reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamuski, u nas nocka super Julcia pospałą od 21.20 do 6.20..później zasnęla dopiero o 7.30 ale pospała do 11.40 a ja razem z nią:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wczoraj bylismy u pediatry, Jula waż 6995g i ma 68cm...oznak zębów u nas brak:-):-)
Tygrysku ja kupiłam taki śliniak Śliczny śliniaczek Śliniak Tommee Tippee róż. (615860642) - Aukcje internetowe Allegro
a moj mąż ostatnio na zakpach znalazł taki ŚLINIAK - FARTUSZEK ZAKRYJE CAŁY CIUSZEK 2 WZORY (612313738) - Aukcje internetowe Allegro i smiał się że chyba kupi go Julci:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Zapraszam serdecznie!!!!!Może w te wakacje odwiedze Łódź...jeśli oczywiście siatkóweczka będzie w Łodzi:-D:-D:-DWybudowali juz halę???Bo ta na Ks.Skorupki to jakas masakra...azbest na suficie:szok::szok::szok:

Madzia pamietaj grunt to sie wyspac!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
ten ostatni sliniak chyba bedzie ok:-D:-D
Co do Lublina to nie kus nie kus kochana:laugh2::laugh2::laugh2:
Czy wybudowali hale to ciort wie:eek::eek::eek: przyznam sie ze nigdy sie siatkowka nie interesowalam i nie bylam na zadnym meczu:eek::eek::eek: a przejezdzam tamtedy zadko wiec nawet nie zwrocilam uwagi:baffled::baffled::baffled::baffled:
a mieli ja wogule budowac :sorry::sorry::sorry: ale czekaj czekaj cos mi maz mowil ostatnio o czyms chyba zwiazanym z jakas hala i jakimis mistrzostwami nie wiem czy to to bo jednym uchem sluchalam a drugim wypuszczalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A jak bedziesz w Łodzi to dawaj znac to sie spotkamy w 3 z xpatrysia jeszcze:-):-):-):-):-):-)

reklama
Cyprysiowa narobilas mi ochoty na botwinke i chyba jutro zrobie:-D:-D:-D

I mi, a gotować mi się nie chce:-(:-(:-(

Madzieńko a może jak jesteś z Lublina to może jeżdzisz do Okuninki nad Białe:happy:

Jak byłam młodsza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:to jeździłam, teraz juz rzadko...bardzo duzo ludzi tam jeździ...my mamy działkę nad jeziorem Piaseczno, jeśli wiesz gdzie to jest:tak::tak: po drodze nad Białe, oczywiście od strony Lublina

Madzia pamietaj grunt to sie wyspac!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
ten ostatni sliniak chyba bedzie ok:-D:-D
Co do Lublina to nie kus nie kus kochana:laugh2::laugh2::laugh2:
Czy wybudowali hale to ciort wie:eek::eek::eek: przyznam sie ze nigdy sie siatkowka nie interesowalam i nie bylam na zadnym meczu:eek::eek::eek: a przejezdzam tamtedy zadko wiec nawet nie zwrocilam uwagi:baffled::baffled::baffled::baffled:
a mieli ja wogule budowac :sorry::sorry::sorry: ale czekaj czekaj cos mi maz mowil ostatnio o czyms chyba zwiazanym z jakas hala i jakimis mistrzostwami nie wiem czy to to bo jednym uchem sluchalam a drugim wypuszczalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A jak bedziesz w Łodzi to dawaj znac to sie spotkamy w 3 z xpatrysia jeszcze:-):-):-):-):-):-)

kusze kusze i zapraszam:tak::tak::tak:

Nie wiem gdzie ją mieli budować :sorry::sorry::sorry:ale mieli, juz w tamtym roku o tym mówili...a ta na ks.Skorupki podobno spaliła sie:confused2::confused2::confused2:albo paliła się:-p:-pcoś mi "się obiło o uszy"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry