mamusia2008
mamusia Karolinki
dzięki Karolinko:-):-):-)Mamuska trzymam mocko kciukasy już od dzisiaj)))) zdasz ty nasza zdolna babeczko
))) cokolwiek tam zaliczasz o tych "nieziemskich" nazwach
))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki Karolinko:-):-):-)Mamuska trzymam mocko kciukasy już od dzisiaj)))) zdasz ty nasza zdolna babeczko
))) cokolwiek tam zaliczasz o tych "nieziemskich" nazwach
))
Madzienko, a co to się dzieje z naszymi suwaczkami?

czekam dzień i zmieniam

dzieki, a propos twojego miasteczka, to ja uwielbiam to miasto, chociaż mieszkałam w Lublinie tylko 4 lata, ale jak przyjeżdżam do tego miasteczka, to czuje się jakby byłam u siebie w domu , bo Warszawy nie lubię i chyba nigdy nie polubiępopsuły sięczekam dzień i zmieniam
Mamusia równiez trzymam kciuki za egzamin, w szczególności że przyjeżdżasz do mojego maisteczka![]()
Ja już trzymam kciukasy, a ty się tak nie stresuj kochana, przecież kochasz swoje dzieciątko tak samo mocno, nie ważne jak je karmisz!witajcie dziewczynki
właśnie wróciłam od lekarza i chyba będę musiała zrezygnować z karmienia piersią, bo muszę brać leki, no jestem załamana:--
-
-(, ryczę od rana:-
-
-
-(
nadal się uczę, już nie mogę patrzeć na te książki, a jutro jadę do Lublina na te egzaminy, wiec trzymajcie kciuki, bo muszę to cholerstwo zaliczyć
Milego dzionka mamuski![]()
dzieki, a propos twojego miasteczka, to ja uwielbiam to miasto, chociaż mieszkałam w Lublinie tylko 4 lata, ale jak przyjeżdżam do tego miasteczka, to czuje się jakby byłam u siebie w domu , bo Warszawy nie lubię i chyba nigdy nie polubię
no właśnie musimy zmienić suwacki, bo nie będziemy wiedzieć ile nasze dzieciaczki maja dni--hihihihi

i zapraszamy częściej, może kiedyś uda nam się na jakąś kawkę umówić;-)może się uda,no na razie jeszcze sobie pojeżdżę do Lublina, bo aż w lipcu mam obronę, ale w zasadzie na Ukrainę jeżdżę przez Lublin, wiec zawsze mogę zaliczyć kawkę:-)a do domu jeżdżę co miesiąc:-)Dziekujemy za miłe słówka o Lubliniei zapraszamy częściej, może kiedyś uda nam się na jakąś kawkę umówić;-)
dzięki kochana za kciukasy, nie stresuje sie az tak mocno, bo jeszcze do ciazy bylam poinformowana ze moge przerwac karmienie w kazdej chwili, ale zawsze myslalam ze nie trzeba bedzie, ale mam jeszcze taka cicha nadzieje ze do 6 miesiąca pokarmie:-)Ja już trzymam kciukasy, a ty się tak nie stresuj kochana, przecież kochasz swoje dzieciątko tak samo mocno, nie ważne jak je karmisz!
dzielna dziewczynka!!!!!!!A Inka mi już od 3 dni siada sama sporadycznie, skubana, staram sie jej nie zachecac, ale sama sie motywuje potworka moja...
Misiówka no żartujesz....tak apropo to Twoja córeczka jest cudowna...zreszta jak wszystkie nasze maluszkiA Inka mi już od 3 dni siada sama sporadycznie, skubana, staram sie jej nie zachecac, ale sama sie motywuje potworka moja...