reklama

Grudniowe mamusie 2008

ALEX dzis konczy 4 miesiace :-D:-D:-D ale to zlecialo... a i musze sie pochwalic ze sam juz zaczyna siadac potrafi 5 min siedziec sam a pozniej bummmm i lezy :-D:-D:-D

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Alex:-):-) Moja Juluchna skonczy za 17 dni 5 mies:-pJak tam mija wam dzien Julka z tatem poszli do dziadkow a ja czekam na kolezanke bo ma przyjsc na kawke:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystkiego Najlepszego dla Alex:-):-) Moja Juluchna skonczy za 17 dni 5 mies:-pJak tam mija wam dzien Julka z tatem poszli do dziadkow a ja czekam na kolezanke bo ma przyjsc na kawke:-p

dziekuje w imieniu ALEXA dobrze miec dziadkow niedaleko masz wiecej czaasu dla siebie...
ja juz nie moge sie doczekac kiedy ja pojade do polski pewnie moja mama nie wypusci pierwszego wnusia z rak :-D:-D:-D

kochana a jak dlugo Fifi jest na nutramigenie...planujecie juz przejsc na normalne mleczko?

na nutramigenie jestesmy juz ok 3 miesiecy:-( przez pierwsze 1,5 miesiaca życia pil Bebilon comfort a potem musielismy przejsc na to paskudztwo:-(:-( do kiedy bedziemy pic nie mam zielonego pojecia:baffled: jak teraz pojde na kolejne szczepienie do swojego pediatry to musze sie spytac jak dlugo jeszcze bedziemy na to mleczko skazani:-(

Dzwoneczka
kochana witam!!!! zagladaj do nas czesciej!!:tak::tak:

My wyszlismy jednak o 12 i przed chwila wrocilismy:-) Bylismy nad woda i zakupilismy Filipkowi chwalony przez ktores mamusie balonik z helem:-D:-D zabawe ma niezla moje dziecie:-D:-D:-D prawie cala podroz przespal biedak a My spokojnie wszamalismy karkóweczke i kielbaske z grilla i piwko zimne z sokiem malinowym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak:

Landryneczko 100 latek dla Aleksa:tak::tak:

co do szczepien to narazie odpukac po zadnym Fifi nie gorączkował ani nie mial zadnych niepokojacych objawow.
Agacia kana trzymam kciuki za zdrowko Waszych szkrabików:tak::tak:

Tak jest dokładnie:-) Moi tesciowie mieszkają przy samej plazy:-) Landryneczko jakiej narodowsci jest twój mąz???

Witajcie mamuski;-)
Melduje sie dzisiaj, egzamin zaliczony,;-)filosoafia na czworke:tak:, jezyk obcy na piatke:tak:, ale bylam zestresowana i zmeczona, Dzieki za wasze kciukasy, jestescie kochane:-):-):-):-)
U nas wszystko w porzadku, jestesmy u rodzicow, odpoczywamy, bo niunka sie wszyscy zajmuja:-p:-p:-p:-p
Ide was troszeczke nadrobic, bo naskrobalyscie:blink::blink::blink::blink::blink:
Milego wieczorku:tak::tak::tak::tak:
Wszystkim solenizantom duzo zdrowka

Landryneczko... wszystkiego najlepszego dla ALEXA...przepraszam,ze zapomniałam o zyczonkach,ale od rana jestem przytłoczona ta gorączka malutkiej, która na szczęscie juz spadła...

Mamuśka oOOOOOOOOOGROMNIESTE GRATULACJE:*:*:* no zdolnicha z Ciebie;*

Witajcie mamuski;-)
Melduje sie dzisiaj, egzamin zaliczony,;-)filosoafia na czworke:tak:, jezyk obcy na piatke:tak:, ale bylam zestresowana i zmeczona, Dzieki za wasze kciukasy, jestescie kochane:-):-):-):-)
U nas wszystko w porzadku, jestesmy u rodzicow, odpoczywamy, bo niunka sie wszyscy zajmuja:-p:-p:-p:-p
Ide was troszeczke nadrobic, bo naskrobalyscie:blink::blink::blink::blink::blink:
Milego wieczorku:tak::tak::tak::tak:
Wszystkim solenizantom duzo zdrowka

a wiec gratuluje kochana...a tak sie stresowalas....madrala z Ciebie...:-p:-p:-p:-p

dokladnie a kremy przeciwzmarszczkowe drogie są więc musisz sie przestać stresować!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a teraz kryzys wiec 0 stresu prosze...:tak::tak:

dziekuje w imieniu ALEXA dobrze miec dziadkow niedaleko masz wiecej czaasu dla siebie...
ja juz nie moge sie doczekac kiedy ja pojade do polski pewnie moja mama nie wypusci pierwszego wnusia z rak :-D:-D:-D

100 latek dla maluszka....:happy::happy:

reklama
justyna - współczuję kochana przejść! Bidulki! Ja na wspomnienie pobytu w szpitalu z Hanią dostaję gęsiej skórki... To jest właśnie najgorsze, że w tych szpitalach człowiek przychodzi z jedną chorobą, a potem łapie następne, masakra...

mamusia - gratuluję pięknie zdanych egzaminów!

U nas dziś piękna pogoda, wybrałam się z dzieciaczkami do Słowiańskiej Wioski w Czechach, Jasiek miał radochę oglądając pokazy słowianskich walk i buszując po osadzie :laugh2: A Hanula przespała wycieczkę, z przerwami na karmionko. Mężulo coś nie domaga, więc byłam sama.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry