reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja z moim aniolkiem wcalesie nie klocimy:tak: nnie raz tylko na zarty:-D:-D

To super:) A jak długo jestecie razem? Bo my przez pierwsze lata też mieliśmy sielankę ;-)a potem, cóż - proza życia :-D
Ach te związki. A ostatnio czytałam ciekawy artykuł, oparty na wieloletnich badaniach różnych niezależnych naukowców, który dowodził, że miłość, a raczej to, co występuje na w jej poczatkach, czyli słynne zakochanie to tylko burza hormonów. Serotonina odpowiada za to, że nie myślimy o niczym innym, tylko o obiekcie naszego zainteresowania, adrenalina za uczucie euforii, a dopamina za przyśpieszoną pracę serca :-D:-) A po ok. 17 miesiącach hormonki się wyciszają i albo związek wchodzi w fazę przyjaźni, odpowiedzialności, szacunku i przywiązania, albo po prostu się rozpada czy zmienia w codzienną walkę.
Hmmmm, tez tak można podejść do tematu :-);-)

A u nas chorób ciąg dalszy, mężulo leży z gorączką, mnie już też katar męczy... Nie wiem, kiedy w końcu będzie jakiś tydzień, że wszyscy w tym domu będą zdrowi... :confused::baffled:

Sorki ze tak pisze na raty ale kilku cytatów jakos nigdy nie wklejałam na raz i nawet nie wiem jak:sorry2:
Musisz uzyc tych plusików pod wypowiedzia ktora chcesz zacytowac i dopiero potem wcisnac odpowiedz

U nas chorób ciąg dalszy, mężulo leży z gorączką, mnie już też katar męczy... Nie wiem, kiedy w końcu będzie jakiś tydzień, że wszyscy w tym domu będą zdrowi... :confused::baffled:
oj kochana mam nadzieje ze szybko pogonicie te choróbska i tak szybko nie powróca

goscie poszli uffffff Pati dała czadu teraz po szybkiej kapieli i wcina flache, wyglada na to ze nie towazyska sie robi:sorry::zawstydzona/y::-(

Pytia kurujcie sie jakos trzymam kciuki za wasze zdrówko
co do hormonków to moze az tak zle nie jest ze miłosc szalona trwa tylko 17 miesiecy ale z czasem bywa róznie i ja tez czasem nie moge sie doczekac jak pyciolek zeby Mariusz zlazł mi z oczu do pracki, ale jak go nie ma to znów czekam z utesknieniem na powrót :eek::sorry:taka dziwna istota ta baba (ponoc z Wenus:-D)

Blizniaki dzieki za rade :tak:powinno sie udac to cytowanie teraz:tak:

:-D:-D
Musialam na chwile odejsc od kompa Dziękuje landryneczko Twoja malutka tez jest sliczna:tak: Pyciolek mały Bobas:-D:-p wiecie co moja mala zrobila sie calkiem do tatusia podobna jak sie urodzila to miala niebieskie oczęta a teraz ma prawie czarne i wloski prawie czarne:-( a mysalam ze do mnie bedzie podobna:-p

ja mam synka :-D:-D:-D:-DAlessandro wlasnie wszyscy jak go widza w wozku to mowia jaka sliczna dziewczynka :szok::szok::szok: ostatnio mnie to spotkalo kilka razy...

i my zakupilismy balonik helowy...mamy ubaw po pachy....:-):-)

my wczoraj kupilismy balonik i maly sie bawil a pozniej tak zaczol plakac ze usnac nie mogl ja myslalam ze to zeby ale on niestety sie balonika przestraszyl...
wogole moje dziecko strasznie plochliwe wystarczy kichnac a on juz w placz...

Landryneczko jak ja kicham to Jasiek się śmieje, jak mój M. kichnie - płacz.

A balonik z helem też mamy - Jaś zakochany w Tweetem :-)

mnie to sie chce smiac bo jak moj M chce kichnac to pedem do lazienki zamyka dzwi i kichac moze do woli... :cool:dzis dodalam pieprzu do salatki normalnie ociupinke i zaraz sie zaczol koncert kichania...:-D:-D:-D
wlasnie jak ja kichne to nieraz sie patrzy ze zdziwiona minka :shocked2:a nieraz taki placz ze az caly sie trzesie i sztywnieje... a jak maly kichnie to sie rozgladaaaa i smieje

reklama
witajcie laseczki wieczorkiem;-):-):-):-):-):-)
ale sie stesknilam za wami:tak::tak::tak:znalazlam w koncu wolna chwilke, wiec pisze:-p
u nas wszystko w porzadku, ale jutro juz wracam do warszawy:-(a ja nie chce:no:odpoczelam sobiem wszyscy sie zajmuja mala, no i raczki i jeszcze raz raczki:-p:-p:-p:mala jest rozpieszczana ze hej:szok::szok::szok:
mopku narobilas mi smaka na tego sernika:-p
a mi dzisiaj snila sie agacia:-pale nic nie pamietam
martusia glowka do gory:tak:
dziekuje raz jeszcze wszystkim mamusiom za kciuki i za gratulacje z okazji ekzaminkow:happy2::happy2::happy2::happy2:
JESTESCIE KOCHANE:-D:-D:-D:-D:
ide was dalej nadrabiac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry