pytia
Fanka BB :)
Ja z moim aniolkiem wcalesie nie klocimynnie raz tylko na zarty
![]()
To super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
![]()
![]()

:-) A po ok. 17 miesiącach hormonki się wyciszają i albo związek wchodzi w fazę przyjaźni, odpowiedzialności, szacunku i przywiązania, albo po prostu się rozpada czy zmienia w codzienną walkę. 

Musisz uzyc tych plusików pod wypowiedzia ktora chcesz zacytowac i dopiero potem wcisnac odpowiedzSorki ze tak pisze na raty ale kilku cytatów jakos nigdy nie wklejałam na raz i nawet nie wiem jak![]()
oj kochana mam nadzieje ze szybko pogonicie te choróbska i tak szybko nie powrócaU nas chorób ciąg dalszy, mężulo leży z gorączką, mnie już też katar męczy... Nie wiem, kiedy w końcu będzie jakiś tydzień, że wszyscy w tym domu będą zdrowi...![]()

:-(
taka dziwna istota ta baba (ponoc z Wenus
)
powinno sie udac to cytowanie teraz

Musialam na chwile odejsc od kompa Dziękuje landryneczko Twoja malutka tez jest slicznaPyciolek mały Bobas
wiecie co moja mala zrobila sie calkiem do tatusia podobna jak sie urodzila to miala niebieskie oczęta a teraz ma prawie czarne i wloski prawie czarne:-( a mysalam ze do mnie bedzie podobna
![]()

Alessandro wlasnie wszyscy jak go widza w wozku to mowia jaka sliczna dziewczynka 

ostatnio mnie to spotkalo kilka razy...i my zakupilismy balonik helowy...mamy ubaw po pachy....:-):-)
Landryneczko jak ja kicham to Jasiek się śmieje, jak mój M. kichnie - płacz.
A balonik z helem też mamy - Jaś zakochany w Tweetem :-)
dzis dodalam pieprzu do salatki normalnie ociupinke i zaraz sie zaczol koncert kichania...

a nieraz taki placz ze az caly sie trzesie i sztywnieje... a jak maly kichnie to sie rozgladaaaa i smieje

znalazlam w koncu wolna chwilke, wiec pisze
odpoczelam sobiem wszyscy sie zajmuja mala, no i raczki i jeszcze raz raczki

:mala jest rozpieszczana ze hej

ale nic nie pamietam

: