reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszyscy jestesmy uparcii:-D:-D Pyciolek jak tam Twój BOBO:-)???

justa wlasnie tak ogladalam twoje suwaczki i masz sliczna coreczke a co do suwaczka tatusia to fajny pomysl z tym odliczaniem do urodzin ja zawsze zapominam kiedy moj ma urodziny... nie mam glowy do dat :tak::tak:

reklama
Musialam na chwile odejsc od kompa Dziękuje landryneczko Twoja malutka tez jest sliczna:tak: Pyciolek mały Bobas:-D:-p wiecie co moja mala zrobila sie calkiem do tatusia podobna jak sie urodzila to miala niebieskie oczęta a teraz ma prawie czarne i wloski prawie czarne:-( a mysalam ze do mnie bedzie podobna:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sliczny jest Twój Alexioo:tak::tak::tak::tak::tak: Mój mąz jest czarny takze Julka tez bedzie ale dziwi mnie to ze jak sie urodzila to byla biala:-D:-D co o tym myslisz???:-p

Kana ja proponuje na kazdej stronie lub przy każdym poście wysłać informacje:

DUNIA WRACAJ DO NAS!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
albo dopisać do suwaczka;-)

ja muszę się od nowa uczyć pisać z polskimi literami:-D, mój wczoraj naprawił mi komputer:-D:-D
dzisiaj wybieramy się na zakupki, pewnie znowu córcie obkupie:-D:-D:-D
miłej niedzieli;-)

DUNIA JESZCZE RAZ WRAAAAAACAJ DOOO NAAAAAAAAAAS!!!!!!!
głośniej nie umiem krzyczeć:-)

Mopku i jak upichcilas cos slodkiego dla gosci??;-);-);-)
O tak zdarzył sie cud i zrobiłam sernik na zimno " domek" i masa nie ścięła się nawet i wyglada na to ze zjadliwy, ale cos goscie sie spozniaja:sorry2: wiec oczywiscie chwila na bb :-):-):-) Zapraszam jakby co na ten serniczek do Krakowa, kto pierwszy ten lepszy:-p bo pewnie zniknie szybko jak juz go rozpoczniemy :tak::-D

O tak zdarzył sie cud i zrobiłam sernik na zimno " domek" i masa nie ścięła się nawet i wyglada na to ze zjadliwy, ale cos goscie sie spozniaja:sorry2: wiec oczywiscie chwila na bb :-):-):-) Zapraszam jakby co na ten serniczek do Krakowa, kto pierwszy ten lepszy:-p bo pewnie zniknie szybko jak juz go rozpoczniemy :tak::-D

ech zdolna bestia z Ciebie!!!!:-D:-D:-D:-D ja już lecę na sernik!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

reklama
Kana kochanie dziekuje wiem o tym:tak: Wiesz co wydaje mi sie zew to te same osoby albo poorstu ktos pisze nie prawde:sorry:
Takich historii jest mnóstwo jak to w zyciu wiec pewnie ktos ma podobne przezycia a jeszli ktos pisze nieprawde to chyba on ma najwiekszy problem ze soba skoro to robi

Sorki ze tak pisze na raty ale kilku cytatów jakos nigdy nie wklejałam na raz i nawet nie wiem jak:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry