reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pytia, dzięki za link.

Asiulka, gratuluję prawka
To bardzo przykre co spotkało Twoją koleżankę, mam nadzieje ze za jakiś czas rany sie zabliźnią i zdecyduje sie na dzieciaczjka i bedzie wszystko dobrze.

Kurcze, zapomniałam oglądać i nie zobaczyłam .naszych gwaizdeczek w tv. W pracy tak mnie strasznie robolała głowa, ze jak przyszłam do domu, to nakarmiłam rodzinkę i położyłam sie z córunią spać, pospałyśmy sobie, aż sie wstawac nie chciało

Tygrysku, co to za eksperymenty kulinarne:-D:-D:-D

ech dokladnie jeszcze tak niedawno odliczalysmy dni do porodu a tu juz takie wielkoludy u boku ech:-(:-(:-( ja chce takiego malutkiego krasnalka jeszcze!!!:-D:-D:-D:-D

Ja też chcę:-DA może dziewczyny byśmy się zmówiły i np.na GRUDNIÓWKACH 2010 wszystkie wylądowały, bo na GRUDNIÓWKI 2009 już zapóźno:-D:-D:-D

Moja mama jest pediatrą pozniej do niej zadzwonie moze cos poradzi:tak:;-)

Tylko pozazdrościć mamy pediatry:blink:

Ojej zapomniałam żeby obejrzeć nasze gwiazdy telewizyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nerd::nerd::nerd: robiłam w tym czasie kawe i zupke knora serową i co zrobilam!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:zamiast dodać do kawy cukier osłodziłam sobie zupke:wściekła/y::wściekła/y: wylądowała w wc:baffled::baffled::baffled:

Kurna ja też zapomniałam o Marzycielce i Oliwce:dry::dry::dry:No Tygrysku zdolniacha z Ciebie:-p

Ja od godziny szukam smoczka Julci...nie dość że tak poszukiwany w sklepach to jeszcze Julcia gdzies go wyrzuciła i nie moge go znaleźć na szczęście mamy zastepczy.....:tak::tak::tak:

Ja aby nie mieć takich sytuacji mam 5 w sterylizatorze zapasowych:cool2:

Witajcie Mamuśki.
Ostatnio jakoś nie miałam weny dlatego niespecjalnie udzielałam się na forum, ale teraz muszę to nadrobić:tak: Muszę się Wam pochwalić, że w końcu zdałam prawko:-) Boże ile ten egzamin mnie nerwów i stresu kosztował, dlatego naprawdę jestem przeszczęśliwa z tego powodu:tak: W weekend bawiliśmy się na weselu mojej siostry i w końcu trochę się rozerwałam. Bardzo było mi to potrzebne;-)

Niestety dzisiaj dowiedziałam się, że koleżanka ze studiów urodziła przedwcześnie dzidziusia w 6 miesiącu:-( I nie udało się maluszka uratować. Była taka szczęśliwa, mieli już gotowy pokój dla maleństwa i taka tragedia:-( Normalnie brak mi słów...

Gratulację zdanego egzaminu też bym chciała już zdać:zawstydzona/y:

Jej ale tragedia-współczuję:no::no::no:

Hipp
PROSIMY O GŁOSIKI NA NASZE DRZEWKO:)))

Zagłosowane:blink:

A ja się rozpisuję bo Mała śpi od 17 jak suseł i oczywiście już na noc i jak zwykle kąpanie na śpiąco i pobudka przed 6 rano:confused:A kiedyś jak ją obudziłam,zby później poszła spać i rano później wstała to było nie do wytrzymania-dlatego już jej nie ruszam-nawet tv jej nie budzi i żadne inne głosy:baffled:

Hej młode i śliczne mamusie :-D

U na szaro i buro ! Dzisiaj jestesmy sami bo mój K jest na imieninach kolegi z pracy :zawstydzona/y:.
Justo śmigamy na szczepienie, zobaczymy ile ten mój krasnal wazy :tak:.

Martusia , Justa pokazujcie się na nk :tak:.

Tygrysku nooo ale tez zaszalałas :-D:-D:-D.

Zuzia sto latek !!!!

reklama
Marzycielko wyglądałaś super, noo, oczywiście "mała":-) Oli również:tak::tak:. Gratuluję debiutu;-):tak::-D:-D, będę Was podglądać codziennie :-)

Dziękujemy :-)
Kurde a ja nie zdążyłam zobaczyć buuuuuu:sorry2::-D ale byłam tam to wiem co było.
A możesz powiedzieć ile Nas dzisiaj było i co robiłyśmy?? ta ciekawośc no...:cool2:

Edit: Aha a powiedz mi czy bardzo gruba jestem czy da się na mnie patrzeć....?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry