87mArTuSia
Fanka BB :)
Hmm, też bym sobie pooglądała zdjęcia na nk...muszę jakoś odszukać:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Landryneczko nasze maluchy mają swój jezyktrzeba ich pilnowac na kazdym kroku bo nie wiadomo co one tam knują
![]()

;-)

ech dokladnie jeszcze tak niedawno odliczalysmy dni do porodu a tu juz takie wielkoludy u boku ech:--
-( ja chce takiego malutkiego krasnalka jeszcze!!!
![]()
A może dziewczyny byśmy się zmówiły i np.na GRUDNIÓWKACH 2010 wszystkie wylądowały, bo na GRUDNIÓWKI 2009 już zapóźno

Moja mama jest pediatrą pozniej do niej zadzwonie moze cos poradzi;-)

Ojej zapomniałam żeby obejrzeć nasze gwiazdy telewizyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!robiłam w tym czasie kawe i zupke knora serową i co zrobilam!!!!!!!!
zamiast dodać do kawy cukier osłodziłam sobie zupke
wylądowała w wc
![]()

No Tygrysku zdolniacha z Ciebie
Ja od godziny szukam smoczka Julci...nie dość że tak poszukiwany w sklepach to jeszcze Julcia gdzies go wyrzuciła i nie moge go znaleźć na szczęście mamy zastepczy.....![]()

Witajcie Mamuśki.
Ostatnio jakoś nie miałam weny dlatego niespecjalnie udzielałam się na forum, ale teraz muszę to nadrobićMuszę się Wam pochwalić, że w końcu zdałam prawko:-) Boże ile ten egzamin mnie nerwów i stresu kosztował, dlatego naprawdę jestem przeszczęśliwa z tego powodu
W weekend bawiliśmy się na weselu mojej siostry i w końcu trochę się rozerwałam. Bardzo było mi to potrzebne;-)
Niestety dzisiaj dowiedziałam się, że koleżanka ze studiów urodziła przedwcześnie dzidziusia w 6 miesiącu:-( I nie udało się maluszka uratować. Była taka szczęśliwa, mieli już gotowy pokój dla maleństwa i taka tragedia:-( Normalnie brak mi słów...

A kiedyś jak ją obudziłam,zby później poszła spać i rano później wstała to było nie do wytrzymania-dlatego już jej nie ruszam-nawet tv jej nie budzi i żadne inne głosy

.
.
.

.
Marzycielko wyglądałaś super, noo, oczywiście "mała":-) Oli również. Gratuluję debiutu;-)
, będę Was podglądać codziennie :-)

ale byłam tam to wiem co było.