reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana zagłasowałam za siebie i męża;-)
Asiulka gratuluję zdanego prawka. Ja też się zaczęłam ostatnio nosic z zamiarem żeby pójśc na prawko tylko narazie muszę to trochę odłożyc bo kaska na co innego potrzebna. A Twojej koleżance baardzo współczuję. Straszna tragedia(*). Nosiła tyle czasu dzieciątko pod serduchem i nie może się nim cieszyc. Ja nadal pamiętam co przeżywałam jak straciłam moja fasolkę. Nikomu tego nie życzę.
Tygrysku widzę że szalejesz w kuchni:-D:-)
Justa moja Natalia coprawda o miesiąc starsza ale chrupki wcina aż jej się uszy trzęsą
Paola ja już się raczej nie załapię bo nie planujemy więcej potomstwa. W obecnych czasach dwie nam wystarczą. Zresztą ja już dawno powiedziałam że nie chcę miec trójki dzieci bo sama jestem srodkowym dzieckiem i nie chcę żeby któreś dziecko się tak czuło jak ja. A na czwórkę to nas stac raczej nie będzie. Ale za pozostałe mamuski( szczególnie te pojedyncze) trzymam mocno kciuki.
A dziewczyny których jeszcze nie mam na NK serdecznie zapraszam Mariola Biernat(Głuchowska)

reklama
MOja niunia tez juz spi od godzinki nakarmiona i wykąpana takl slicznie pachnie dzidiziusiem:-p kocham zapach skory dziecięcej:tak::-) Ide zaraz na tv wykąpie się i czekam na męza:-p:-p:-p

To tak samo jak ja tu sprzatam a tu musze do Was koniecznie zajrzec:-D:-D :-p:-p Postaram się jeszcze dzisiaj tu do was zajrzec a jak narazie lecee Paaa ......:-p

reklama
Tygrysku co cię tak zdziwiło:-D:-pZartuje przecierz my tryskamy młodoscią nam jeszcze do babc daleko:cool2::cool2::cool2: Najlepiej jakby cały czas były takie malutkie i tylko spały:-D:-p
aj jak sobie pomysle ze ja kiedys bede babcia i tesciowa to az uwierzyc nie moge:szok::szok::szok::szok:

Pytia, dzięki za link.

Tygrysku, co to za eksperymenty kulinarne:-D:-D:-D
Blizniaki agacia kokusia paola czasami trzeba poeksperymentowac w kuchni:-D:-D:-D:-D

Ja też chcę:-DA może dziewczyny byśmy się zmówiły i np.na GRUDNIÓWKACH 2010 wszystkie wylądowały, bo na GRUDNIÓWKI 2009 już zapóźno:-D:-D:-D

y:baffled:

jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Dziękujemy :-)

Edit: Aha a powiedz mi czy bardzo gruba jestem czy da się na mnie patrzeć....?

kochana grudniowki 2008 sa wszystki laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry