• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam
w poniedziałek moja córcia miała dwa szczepienia, obyło się bez gorączki:-), waży już 8500 i pani doktor powiedziała że wszystko supeeer:-).
Wprowadzamy już jedzonko i nareszcie Vicusia jest szczęśliwa.... aż piszczy do łyżeczki:tak:.

Agatkas, Ewelw i Ewushka wszystkiego najjjjjjjj dla bobasków:-):-).

reniu malutka super przybiera:tak::tak::tak::tak:

Dziekuje Ci Renia serdecznie, no i wzajemnie kochana:tak::-D

Poza tym pozdrawiam wszystkie dziewczyny serdeczne po dlugiej przerwie i witam ponownie :-):-):-)
wreszcie ewushka sie pojawila !!!!!:-D:-D witaj kochana i wpadaj czesciej!!!!!!:-D:-D

Snil mi sie dzisiaj Tygrysek:-D:-D:-D, spotkalismy sie razem w McDonaldzie na lodach, a dalej nic nie pamietam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ewelw Wszystkiego najlepszego dla Zuzi oraz innych dzisiejszych solenizantow :-D:-D:-D

kochana ja nie mam nic przeciwko wizycie w mcdonaldzie na lodach jeszcze mam nadzieje byly z polewa toffi i biala kawa!!!!!:-D:-D:-Ddo tego tortilla frytki coca cola:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tak jesli chodzi o kawe to ja tez wlasnie spijam z mleczkiem i pianka:-D:-D:-D:-D

a ja mialam pobudke o 7 30 ale niech bedzie teraz dosypia moje dziecie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

u nas pogoda taka sobie:-(:-( pochmurno i szaro cale szczescie nie pada:-(:-(

reklama

wreszcie ewushka sie pojawila !!!!!:-D:-D witaj kochana i wpadaj czesciej!!!!!!:-D:-D

kochana ja nie mam nic przeciwko wizycie w mcdonaldzie na lodach jeszcze mam nadzieje byly z polewa toffi i biala kawa!!!!!:-D:-D:-Ddo tego tortilla frytki coca cola:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tak jesli chodzi o kawe to ja tez wlasnie spijam z mleczkiem i pianka:-D:-D:-D:-D

a ja mialam pobudke o 7 30 ale niech bedzie teraz dosypia moje dziecie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ohohohohohoho tygrysku, ale sobie wymyśliłaś menu:-)no ale ty możesz, bo masz figurę modelki, bo ja na razie tylko śnię o lodach:-)

nie wiem czemu ale nie mogę dziś zagłosować na Filipka, zawsze było bez problemu

Tysiąc buziaczków i uścisków dla Zuzi i Victorii.

A teraz malutkie ogłoszonko. Mam dwa kupony rabatowe na pieluszki Huggies Little Swimmers. Każdy to 15% rabatu. Do wykorzystania w wybranych sklepach Tesco. Podaję link do listy tych sklepów
Pieluszki.PL
Jesli któraś mamusia byłaby chętna to proszę o podanie adresu na priva. Chętnie prześlę.

ohohohohohoho tygrysku, ale sobie wymyśliłaś menu:-)no ale ty możesz, bo masz figurę modelki, bo ja na razie tylko śnię o lodach:-)

mamusiu zapamietaj wszystkie mamusie grudniowe to super laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak: a od jednego loda nic sie nikomu nie stanie wiec spotykamy sie w mcdonald:-D:-D:-D

nie wiem czemu ale nie mogę dziś zagłosować na Filipka, zawsze było bez problemu

hmmmmmmmm a moze jeszcze nie minelo 24 godzinki od ostatniego glosowania?????:tak::tak: dziekuje kochana za codziennny glosik:tak::tak:

mamusiu zapamietaj wszystkie mamusie grudniowe to super laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak: a od jednego loda nic sie nikomu nie stanie wiec spotykamy sie w mcdonald:-D:-D:-D

hmmmmmmmm a moze jeszcze nie minelo 24 godzinki od ostatniego glosowania?????:tak::tak: dziekuje kochana za codziennny glosik:tak::tak:
niema sprawy idziemy do Mc Donalda:-)

reklama
Witajcie:-D
ja dziś nie spię od 3:30:szok: Nunka zasneła wczoraj okoł 20 i dzis zrobiła mi pobudke w środku nocy:-( jestem mega niewyspana
poza tym dzis znów deszczowo i zimno, ach aż nic się nie chce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry