reklama

Grudniowe mamusie 2008

No rodzice to chrzczą zazwyczaj w swojej parafii więc tam ksiądz wszystko wie. My jesteśmy po cywilnym tylko więc i takk nie idziemy do spowiedzi bo nie dostniemy rozgrzeszenia bi żyjemy w grzechu.
oj ja tez jestem grzesznica!!!!!!!!!!po cywilnym tylko:-D:-D:-D:-D a w swojej parafi ksiedza widzialam tylko raz czy 2 razy w zyciu:-(:-(naleze do tej parafii kilka lat tylko i jakos tak sie zlozylo ze zawsze mi bylo nie-po-drodze:baffled::baffled:

reklama
Reniu , Ewelew MEGA BUZIACZKI dla naszych kochanych solenizantek Victori i Zuzi :) Niech rosną zdrowo i nie dają popalić aż tak bardzo rodzicom:*:*:*

oj to prawda, ksieza robia wielkie problemy jak chodzi o chrzty dzieci rodziców po ślubie cywilnym:baffled:, ja na chrzcie Nnki też zrobiłam przekręt, wzoieliśmy na chrzesnego brata mojego M a on nie chodzi do spowoiedzi bo spowiedzi nie uznaje więc był problem z karteczka, poza tym chcieli tez zaświadczenie z jego parafi ze jest praktykujacy itp., zaświadczenia nie miałam i karteczki ze spowiedzi chrzestnego też i co ochrzcili mi dziecko bo te karteczki zaniosłam tuz przed rozpoczęciem się mszy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry