reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć laseczki. Wczoraj byłam w kościele załatwiać chrzest. No i mam 24 maja 0 13:00. Będę miała dwie chrzestne i tu zaczyna się problem bo obie są po ślubie cywilnym. Oczywiście nie wspomniałam mu o tym. Jedna z chrzestnym ma zaświadczenie od swojego księdza który wie, że jest po ślubie cywilnym robił ogromne problemy, ale w końcu jej dał to zaświadczenie, druga też załatwiła. Teraz się boję, że ksiądz się zapyta czy chrzestne maja ślub kościelny, a ja nie umiem kłamać i będę musiała innych chrzestnych szukać. A naprawdę nie mam kogo. Całą noc nie spałam, normalnie jakieś sumienie mnie gryzie i nie wiem czy to przemilczeć czy mu powiedzieć. poradźcie coś. Sama jestem chrzestną, a mam ślub cywilny tylko bo się nikt nie pytał.

reklama
Cześć laseczki. Wczoraj byłam w kościele załatwiać chrzest. No i mam 24 maja 0 13:00. Będę miała dwie chrzestne i tu zaczyna się problem bo obie są po ślubie cywilnym. Oczywiście nie wspomniałam mu o tym. Jedna z chrzestnym ma zaświadczenie od swojego księdza który wie, że jest po ślubie cywilnym robił ogromne problemy, ale w końcu jej dał to zaświadczenie, druga też załatwiła. Teraz się boję, że ksiądz się zapyta czy chrzestne maja ślub kościelny, a ja nie umiem kłamać i będę musiała innych chrzestnych szukać. A naprawdę nie mam kogo. Całą noc nie spałam, normalnie jakieś sumienie mnie gryzie i nie wiem czy to przemilczeć czy mu powiedzieć. poradźcie coś. Sama jestem chrzestną, a mam ślub cywilny tylko bo się nikt nie pytał.

A gdzie bedziecie chrzcic w Kleszcowie u tego jakze milego ksiedza ?????????

Fasolkamaria ja na twoim miejscu bym mu nic nie mówiła a jak zapyta to szła w zaparte. Najwyżej pózniej się z tego wyspowiadasz;-) Ja zrobiłam przekręt z kartkami od spowiedzi bo nasz ksiądz się na nas wypioł i nikt nawet nie zauważył a mój mąz do samego chrztu miał pierta że się wyda:-D

reklama
WITAM MAMUŚKI środowo:)

U nas już troszkę lepiej z Mari moją kochaną...ale katarek nadal jest....pokrzykuje już więc widac,ze chrypka powoli zanika hahaha a było tak pieknie cicho:p hahahah

Tygrysku jak zawszze rano głosik oddany:)

Leckam Was podczytać,bo przede mną jeszcze za jakiś czas też chrzest....więc przydadzą się wiadomości....

Buziaczki z rana,,,,a i wkońcu u nas padało w nocy....od razu inne powietrze;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry