reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko, moze mój mały tez ma ten skok rozwojowy :confused:. juz sama nie wiem, dziasełka juz ma takie wysadzone, widac pod nimi ząbki, ale jeszcze nie są na wierzchu, wiec sama nie wiem. A jak jest u was z tymi ząbkami, tez sa takie dziąsełka w miejscu zabka "wypięte"?

Ja juz sama nie wiem...czytałam o tych skokach i może:-(:-(, u nas żadnych zmian na dziąsełkach nie widzę i wolałabym żeby ząbki jeszcze sobie poczekały:tak::tak::tak:

Wiecie co, ja ostatnio w ogóle zuje się tak jakbym dopiero przystosowała się 100% do bycia mamą....nie wiem jestem taka spokojniejsza, podchodze do wielu rzeczy z rezerwą.... i juz praktycznie zawsze wiem o co malutkiej chodzi... jakoś tak mi lżej.... to nie jest jakies chore,ze dopiero teraz?????:confused:

A poza tym u nas odbrze...malutkiej przeziębienie przechodzi pomalutku...chrypki już praktycznie nie ma, tylko katarek jeszcze siedzi w nochalku....
Teraz brzdąc mój kochaniutki śpi,a mama klika:) a jak:-D:-D:-D

Kana ja mam podobnie...chyba trzeba było czasu żebyśmy nauczyły się tych naszych brzdąców??? :-D:-D:-D

Jula śpi a mamuska gdzie przed kompem:-):-)...ale znikam obiadek szykować:tak::tak::tak:

reklama
witajcie czwartkowo:-D
u nas dziś znów zimno:-(
Nunka własnie wstała i zaczyna gaworzyc:tak:
Kanuś wcale nie uważam że to głupie, ja tez dopiero od niedawna patrze na wiele rzeczy dotyczacych Nunki z rezerwą :tak: myśle że "nauczyłyśmy" się już swoich dzieciaczków i wiemy co i jak:-D:tak::tak:

Fasolkamaria dobrze że małej nic się nie stało. Moja całe szczęscie nie miewa takich pomysłów ale i tak jak idę do łazienki to najczęściej ją zabieram ze sobą bo jak nie to jest straszny krzyk że mnie nie widzi.
Madzienka mąż juz dzisiaj został oddelegowany na pocztę;-)
Moja królewna też ostatnio strasznie marudzi. A takie miałam grzeczniutkie dziecko. A teraz w jednej chwili potrafi jej się humorek zmienic. Niestety za bardzo nie da sobie zajrzec do buziola ale jak coś ciumka i krzywo ugryzie to jest straszny ryk. No i zaczęła mi robic trochę luzniejsze kupki a to też jedna z oznak ząbkowania.
U nas dzisiaj piękne słoneczko ale wietrzysko wieje takie że i tak na spacer nie pójdziemy. No i korzystając z tego że Natalka usnęła a Martyna oglądała bajkę mamusia zrobiła sobie godzinną drzemeczkę:zawstydzona/y:
Dzięki dziewczyny za wszystkie Wasze opinnie dotyczące Avonu. Muszę to dobrze przemyślec i pogadac z męzem bo szczerze mówiąc to ten rewelacyjny pomysł dopiero dzisiaj rano mi wpadł do głowy.

witajcie czwartkowo:-D
u nas dziś znów zimno:-(
Nunka własnie wstała i zaczyna gaworzyc:tak:
Kanuś wcale nie uważam że to głupie, ja tez dopiero od niedawna patrze na wiele rzeczy dotyczacych Nunki z rezerwą :tak: myśle że "nauczyłyśmy" się już swoich dzieciaczków i wiemy co i jak:-D:tak::tak:
a ja jak patrze na swoje maleństwo, to nie dowierzam ze ono jest moje:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry