Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam to samo z małą. od 2ch dni marudna, ja obstawiam ząbki, bo cały czas paluszki w buziWitajcie
My wstalismy dzisiaj o 8:00. Mały mega marudny. Wczoraj przed spaniem krzyk taki, ze nie wiedziałam o co chodzi, dzisiaj od rana to samo.
Kokusia ja jestem konsultantkąavonu.

Już się sama z siebie śmieje

No nic na rozruch będe musiała 100 zł pożyczyć od tatusia:-):-):-) Bo mój M na pewno mi nie da tylko się w głowę po puka i po co mam słuchać ile to ja już rzeczy robiłam 

Kokusia czasami się opłaca czasami nieAgacia a jak długo i czy opłaca Ci sie to?A bazujesz tylko na koleżankach czy gdzieś się tez ogłaszasz? Muszę znalezc jakieś mocne argumenty do przekonania męża bo znając jego to znowu się zacznie w głowę pukac.
. W jednym miesiącu masz zarobek duzy a w drugim nic. Ludzie kupują z avonu kosmetyki tylko jest taki problem ze tych konsultantek jest tyle ze nie wiedzą od której. Nie ogłaszam sie nigdzie, rozprowadzam kosmetyki wsród zanjomych. W avonie jestem juz chyba 5 lat.
Nawet mleka nie tknęla, bo butelka ją doprowadzała do jeszcze większego ryku, wkońcu zasnęła na rączkach i spała do 5
Teraz poszlam jej zrobić drugie śniadanko, wracam z kuchni a ona śpi