reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja też już nie śpię. Moje dziewczyny jeszcze dosypiają a ja korzystam z chwili spokoju i buszuje po necie.
Dziewczyny cz używacie kosmatyków Avonu? A jeśli nie to czy używałybyście gdybyście miały kontakt z konsultantką?

Ja też już nie śpię. Moje dziewczyny jeszcze dosypiają a ja korzystam z chwili spokoju i buszuje po necie.
Dziewczyny cz używacie kosmatyków Avonu? A jeśli nie to czy używałybyście gdybyście miały kontakt z konsultantką?
Ja zamawiałam w pracy, bo miałam tam konsultantkę. ale teraz nie używam. Zresztą wolę kosmetyki innych marek.

Pytam bo zastanawiam się nad zostaniem konsultantką i muszę najpierw wybadac rynek czy mi się to będzie opłacac. No więc w pierwszej kolejności pomyslałam jak zwykle o Was;-)

Pytam bo zastanawiam się nad zostaniem konsultantką i muszę najpierw wybadac rynek czy mi się to będzie opłacac. No więc w pierwszej kolejności pomyslałam jak zwykle o Was;-)
kokusia kochana ja mam koleżankę konsultantkę i dosyć często u niej zamawiam(co miesiąc),kiedyś mnie namawiała żebym też się w to pobawiła ale mi się wydaje że do tego trzeba mić dryg i dużo znajomych no i trzeba umieć towar zareklamować a ja nie należę do takich ludzi.fajne są nieraz prezenty (np teraz IPOD) zawsze możesz spróbować na szczęście nie ma żadnych opłat za przystąpienie i zrezygnowanie
chociaż dla niepracujących mam może to być fajna odskocznia od codzienności

tak wogóle to WITAM!!!

jestem chora buuuuuuu mam gorączkę boli mnie gardełko,głowa,wszystkie mięśnie i zimnooooooooooo mi,idę się położyć na chwilę zaczym mały śpi,oczywiście mósiałam najpierw zajżeć do WAS- to jest nałóg-mój mąż się śmieje że pójdę na odwyk wracając do pracy

Dzien dobry:tak:
Zozakoza biedna, kuruj sie kochana:zawstydzona/y:

Ja kosmetykow z avon tez czasem uzywam choc aktualnie nie mam konsultantki ale zawsze moge udac sie do sklepu i kupic na miejscu.Zazwyczaj przepisuja jakiejs przypadkowo przechodzacej konsultantce:tak:

Moj maly dzis od rana marudzi,niewiem o co mu chodzi:-(

Cześć dziewuszki :)
Ja tez już na nogach od jakiegoś czasu, ale zanim zrobiłam śniadanko sobie i Jasiowi, poubierałam towarzystwo, to trochę zesżło ;)
Hania mi wczoraj urządziłam wieczorem koncert i przeszkodziła nam, złośnica mała w amorach :-D;-) Ale chyba ją brzuszek bolał, bo się wczoraj nażarłam dużych ilości marcepanu... :zawstydzona/y:
Słoneczko wyjrzała, więc chyba za chwilkę pójdziemy na spacerek.

Mam ostatnio straszne problemy ze spaniem małej w dzień :sorry2:Wczoraj za calutki dzień w sumie spała 1,5 godziny :szok:

reklama
Witajcie

My wstalismy dzisiaj o 8:00 :szok:. Mały mega marudny. Wczoraj przed spaniem krzyk taki, ze nie wiedziałam o co chodzi, dzisiaj od rana to samo.

Kokusia ja jestem konsultantką :tak: avonu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry