reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dla tych Mamusi co jeszcze nas pamiętają melduje że Zośka chowa się zdrowo, rośnie tylko na cycusiu solidnie i prócz przepychania kanalików łzowych, wszelakie dolegliowści nas omijają :-):-)
Także gorące pozdrowienia od Kluski i Zośki :-):-)

No pewnie, że pamiętamy naszego jedynego tatusia na bb :-):-):-) Cieszę się, że u was wszystko dobrze. Buziaki dla żonki i Zosieńki.

U nas nie ma takiego wyboru. Raz w miesiącu chrzest na mszy i koniec gadania.

U nas tak samo. A jak czytam o tych wszystkich cyrkach z karteczkami, zaświadczeniami, itp., to krew mnie zalewa. Jestem wierząca, ale bez przesady, taka biurokracja w kościele to mnie doprowadza do szału po prostu i odechciewa mi się w ogóle do kościoła zaglądać...

Mojemu dziecku spadlo cisnienie przez ta pogode:-D:-D:-D godzine temu wstal zjadl i teraz znow usnał:-p:-p

A moja kurcze wręcz przeciwnie. Rano spała 35 min, popołudniu 20 i to wszystko. Teraz w końcu padła... uffff

hej hej
Bylismy dzisiaj na szczepieniu. Ale mały sie napłakał, własciwie to płakał juz na wadze :dry:, była to jego godzina spania, no i nie dało się nic zrobić bez płaczu :-(. Wazy 6400 g i ma 65 cm. Mało przybrał i się martwie, ale moze to przez tą chorobe, te zastzryki i w ogole. Ehhh ....

Agaciu nie martw się, moja Hania tez przybiera malutko, ale lekarka powiedziała nam, że rozwija się harmonijnie i to jest najważniejsze!

U nas tak samo. A jak czytam o tych wszystkich cyrkach z karteczkami, zaświadczeniami, itp., to krew mnie zalewa. Jestem wierząca, ale bez przesady, taka biurokracja w kościele to mnie doprowadza do szału po prostu i odechciewa mi się w ogóle do kościoła zaglądać...
Jak poszłam załatwiać chrzest to przede mną była młoda para załatwiać ślub, drzwi były cienkie i chcąc nie chcąc słyszałam wszystko i normalnie sprawy się załatwia jak w biurze. Teraz 100 zł potem reszta itd. MASAKRA

uffff mała zasnęła...dzisiaj może łącznie z 50 minut spała przez cały dzeń...chyba cisnienie działa na nią odwrotnie:-D:-D:-Dna dodatek piszczała cały dzień:-):-)

Mamuski ale musze ja pochwalic Julcia dzisiaj złapała się za nasze paluszki i SAMA USIADŁA!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wróciłam od fryzjera...nic nadzwyczajnego nie robiłam, skrociłam włoski i podcuiełam grzywę...:-):-):-)ale pazurki zrobione i wloski tez wiec humor super:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

U spowiedzi byłam, to a propos tych papierków z kościoła:-p:-p:-p

Ja w kościele:sorry2::sorry2::sorry2: a za drzwiami korowód wszystkich lubelskich uczelni, imprezki typu Juwenalia itp. zaczeły sie w Lublinie i tak bardzo zachciało mi się piwka że kupiłam sobie i teraz dziewczynki piję Wasze zdrówko:-D:-D:-D

Justa dziekujemy...i odwazjemniamy pochwalę..cudny bobo;-);-);-)

uffff mała zasnęła...dzisiaj może łącznie z 50 minut spała przez cały dzeń...chyba cisnienie działa na nią odwrotnie:-D:-D:-Dna dodatek piszczała cały dzień:-):-)

Mamuski ale musze ja pochwalic Julcia dzisiaj złapała się za nasze paluszki i SAMA USIADŁA!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wróciłam od fryzjera...nic nadzwyczajnego nie robiłam, skrociłam włoski i podcuiełam grzywę...:-):-):-)ale pazurki zrobione i wloski tez wiec humor super:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

U spowiedzi byłam, to a propos tych papierków z kościoła:-p:-p:-p

Ja w kościele:sorry2::sorry2::sorry2: a za drzwiami korowód wszystkich lubelskich uczelni, imprezki typu Juwenalia itp. zaczeły sie w Lublinie i tak bardzo zachciało mi się piwka że kupiłam sobie i teraz dziewczynki piję Wasze zdrówko:-D:-D:-D

Justa dziekujemy...i odwazjemniamy pochwalę..cudny bobo;-);-);-)
to gratulki, dzielna masz córeczkę:-)
czekamy na fotki w albumiku, pokaz nowa fryzurkę:-)

Reniu , Ewelew MEGA BUZIACZKI dla naszych kochanych solenizantek Victori i Zuzi :) Niech rosną zdrowo i nie dają popalić aż tak bardzo rodzicom:*:*:*

Oczywiście się dołączam do życzonek

Wszystkieo naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

RENIU!!! Wszystkiego naj dla Victorii!!!!!!!!!

mój M też miał takiego pomysła:-) ale jakos go namówiłam na te spowiedz:-)

najlepsze życzonka dla dzisiejszych jubilatów!!!!!!!!!!!

Duzo zdrówka dla Wiktorii:tak::tak::tak::tak:

i ja też się dołączam

sto lat, sto lat dla wszystkich solenizantów
Victoria dziękuuuuuuuuuuuje wszystkim cioteczkom;-):tak::-)
My mamy tylko cywilny ślub. Ksiądz się troche krzywił ale zawsze to nowa owieczka :-)
I też będziemy mieli prawdopodobnie tylko chrzest. Ale to dlatego, że nasz przyjaciel ksiądz będzie chrzcił.

Tylko mam kwas z ubrankiem dla Jasia - nic mi się nie podoba :baffled:
Myszqo jak twoj bedzie mial czas to moze w USA popatrzy na stroje bo sa takie piekne:tak:
Hej mamusie
ale skrobiecie, aż mam problemy z nadrabianiem
Młoda obudziłą sie o 4 i do 5 spiewała, dałam herbatkę, potem jeszcze przysnęła na 3 godzinki, wstała i ze mna do robotki. pogoda dzisiaj do bani, pada deszcz i mala chyba znow nie bedzie na spacerku.
Najlepsze zyczenia dla Zuzi i Victorki.
Fasolka, my 24 maja mamy komunię, wiec widzę ze bedziemy imprezowac w ten sam dzień.
Mopek dziekuję za linka, zobacze w ksiegarni, a jak nie znajdę to zamówię.
Blizniaki dziekujemy;-)
no ja tez mam ciągle problem z praniem, samo się pierzy, ale czemu samo się nie rozwiesza:-)
jak ja się ciesze że mam suszarke;-):-D:-D:-D

UUUuuuuu Co wy jeszcze śpicie?:szok::szok: Ej Wstawać laseczki :-D:-D Pobudka wstać koniom wody dać:-):-):-):-) Ja już Julcie nakarmiłam, zjadłam garstkę, zalałam sobie piżamę pokarmem aż do brzucha.....

Witajcie laseczki czwartkowo:-):-):-)
tak się fajnie spało, ale musiałam wstawać bo fasolkamaria mnie obudziła:tak::tak::tak::-p:-p
Niunka właśnie się budzi, jak ja lubię patrzyć na nią zrana, jak ona jest mega wyspana:tak:, i ma takie duze oczka, no schrupalabym:sorry2::sorry2::sorry2:
Miłego dzionka mamuski:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry