reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej mamusie
ale skrobiecie, aż mam problemy z nadrabianiem
Młoda obudziłą sie o 4 i do 5 spiewała, dałam herbatkę, potem jeszcze przysnęła na 3 godzinki, wstała i ze mna do robotki. pogoda dzisiaj do bani, pada deszcz i mala chyba znow nie bedzie na spacerku.
Najlepsze zyczenia dla Zuzi i Victorki.
Fasolka, my 24 maja mamy komunię, wiec widzę ze bedziemy imprezowac w ten sam dzień.
Mopek dziekuję za linka, zobacze w ksiegarni, a jak nie znajdę to zamówię.

reklama
:-D:-D:-D mojej Niuni chyba też po przebudziła sie zjadła i znów zasnęła:tak::tak::tak: albo odrabia zaległosci z nocki bo dzis obudziła sie o 3:36 i nie spała do 7 rano:blink:

to jaj uz nie wiem jakie moj maly ma cisnienie od wczoraj wieczorem od 19 spal do dzis rana do 10.30 zjadl i spal do 11.45 a teraz sie przebudzil bo kupke majstruje ale fajnie steka i sie smieje:))

A Pati zasneła 15 minut temu i włąsnie sie budzi troszkę rano pospała ale tez kilkanascie minut ale tfu tfu gzreczna wizyte cioteczki przetrwała bez marudzenia:-)
Ja tez kupie sukieneczkę na chrzciny nie taką całkiem chrzcielną z atłasu tylko cos delikatniejszego nawet nad ecru myslałam ale nie wiem czy wolno bo ta biel to chyba oznaka niewinnosci? Widziałam takiej firmy Wójcik całkiem ładne i w zimie były po 54 zł całe kompleciki ze sweterkirm ale wtedy nie wiedziałam jaki rozmiar i nie kupiłam mam nadzieje ze znajde cos fajnego:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry