tygrysek82
Fanka BB :)
oj zdecydowanie to wina pogody u nas pada:-
-
-( dzis dzien bez spacerku:-
-( a ja siedze i sie obzeram sniadankiem bo co pozostalo robic w taka pogode:-
-
-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas tez brzydka, ale chyba się już powoli budzi moja księżniczka, ale godzina spania dla niej to na prawdę duzo:-)mój szkrab ostatnio troszkę marudzi... i dużo śpi w ciągu dnia ale tu jest taka brzydka pogoda i to może dlatego![]()
tygrysku, tobie nie zaszkodzi, wiec obżeraj się na zdrowie:-):-):-)oj zdecydowanie to wina pogody u nas pada:--
-( dzis dzien bez spacerku:-
-( a ja siedze i sie obzeram sniadankiem bo co pozostalo robic w taka pogode:-
-
-(
oj kochana obzarstwo moze kazdemu zaszkodzictygrysku, tobie nie zaszkodzi, wiec obżeraj się na zdrowie:-):-):-)

w ciazy jadlam za troje a nawet czworo i rezultatem bylo 18 kg na plusie

ale szybko uciekły te twoje 18kilo:-)oj kochana obzarstwo moze kazdemu zaszkodzicw ciazy jadlam za troje a nawet czworo i rezultatem bylo 18 kg na plusie
![]()

ale musialam zaczasc jesc za jedna osobe no czasem za 2ale szybko uciekły te twoje 18kilo:-)

ale jak zaczne znow zjadac za 3 czy 4 to moze byc nieciekawie

mnie tez!!!!!!!!!!!!! nawet sprzatac mi sie nie chce o wlasnie mi sie przypomnialo ze pranie zrobilo sie jakas godzine temu i jeszcze nie rozwiesilamNIC MI SIĘ DZISIAJ NIE CHCEEEEEEEEEEEE
CO ZA LEN ZE MNIE![]()

ale tez mi sie tego zrobic nie chce:-:-):-):-):-)ale musialam zaczasc jesc za jedna osobe no czasem za 2ale jak zaczne znow zjadac za 3 czy 4 to moze byc nieciekawie
![]()