reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
mopku , mamusia solidaryzuje się z Wami całym moim tłyszczykeim bo ja ważę 80 kg i na szczęście mam 174 cm ale brzuch to flak i to pogłebia jeszcz mój zły stan ehhh:wściekła/y:ale ja też schudnę jak hormony zaczną grać a nie fałszować!

A my dzisiaj poszłyśmy z Młodą w Mei Tai po zakupy i ludziska patrzli się na Nas jak na UFO :-D a moje znajo me ekspedientki podniecają się jak Oli widzą w nosidłe bo mówią,że wygląda jak mały Koala.

Dzisiaj tez mieliśmy spaghetti z bardzo ostrymi papryczkami i zmaierzamy jeszcze na chwilę na spacer skoczyć co by zdjęcia Wam pokazać.

Marzycielko na mnie ludziki też patrzą dziwnie,co mnie zaskakuje to to, że w szczególności młodzi. Ludzie w wieku naszych rodziców wcale się nie dziwią. Pokaż koniecznie fotunie.

Dziewczyny ja ważę więcej niż wy... i do tego mam wielki apetyt:-(

Marzycielko na mnie ludziki też patrzą dziwnie,co mnie zaskakuje to to, że w szczególności młodzi. Ludzie w wieku naszych rodziców wcale się nie dziwią. Pokaż koniecznie fotunie.

Dziewczyny ja ważę więcej niż wy... i do tego mam wielki apetyt:-(

No właśnie starsi wogóle się nie dziwią i jedna kobitka mówiła mi , że dawno dawno temu wiązała swoje maleństwo w koc na biodrze.
A młode mamy często nawet tak dziwnie się patrza jakbym jej krzywdę robiła a przeciez to jest najlepsze wyjście dla maleństwa bliskośc matki i wygoda.

Wiecie co może to chamskie z mojej strony ale jak piszecie , że ważycie tyle co ja to mi lepiej bo nie jestem sama z tym wszystkim:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry