reklama

Grudniowe mamusie 2008

a mój już do pracy pojechał:-(i sami sobie z Wiktorkiem siedzimy, tylko skubaniec spać coś nie chce, siedzi u mamy na kolanach, i komórką bardzo zainteresowany:tak:
po obiadku też już dawno jesteśmy i nawet na spacerku byliśmy ale krótko, bo jak zwykle deszczowo i zimno, kiedy w końcu będzie cieplo???

reklama
Pracuje u swojego taty w firmie:tak:....a Twój maż??

moj pracuje w firmie kurierskiej
beciaczek wspolczuje maz w niedziele w pracy nie zazndroszcze...
a co do komorki to moj zaczol sie tez interesowac komorkami pilotami od telewizora a najbardziej mu sie podoba jak spada

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heha, a tak piloty też u nas w modzie:-Dno mąż niestety jest szefem kuchni, więc świątek, piątek czy niedziela ja mam przesrane niestety, a najgorsze są piątki i soboty, bo my mieszkamy w mieście szekspira, blisko restauracji jest teatr,jak grają w weekend Hamleta to kończy się sztuka koło 23, a restauracja w pt i sob czynna tez po sztuce, macie pojęcie ze ci angielscy głupole, jeszcze o 12 w nocy się obżerają, katastrofa, więc jak w sob. pracuje to ja już nawet na niego nie czekam, bo nieraz i po 12 wraca:-(

a tak z innej beczki, czytałyście to? Deser dla niemowląt z kawałkami szkła - Gdańsk
ja tak przypadkiem znalazlam, bo szukalam przepisów na jakieś fajne deserki dla Wiktora, bo pomału chcemy już i deserki wcianać jak już nam zupki tak ładnie wchodzą, a dziś była dynia i ziemniaczek, poszła do ostatniej łyżeczki:tak:

ja na szczęście słoiczków już nie daje ale wiedzie co...straszne, na tym świecie to juz mnie chyba nic nie zdziwi, ide chyba po kawusie, młody usnął, także mam jakąs godz. dla siebie bo za godz jedzonko

czesc lasencje!!!Landryna,jak ja Ci tego arbuza zazdroszcze....arbuzy biegunowe smakiem niewiele roznia sie od ogorka........
A w ogole Marzycielki opis na gadulcu sklonil mnie do poszperania w necie,raczej ignorantka nie jestem,ale pierwszy raz slysze o skokach rozwojowych...Matko,jak ta technika do przodu polazla,jak ja bylam na wakacjach...:-D;-)

heha, a tak piloty też u nas w modzie:-Dno mąż niestety jest szefem kuchni, więc świątek, piątek czy niedziela ja mam przesrane niestety, a najgorsze są piątki i soboty, bo my mieszkamy w mieście szekspira, blisko restauracji jest teatr,jak grają w weekend Hamleta to kończy się sztuka koło 23, a restauracja w pt i sob czynna tez po sztuce, macie pojęcie ze ci angielscy głupole, jeszcze o 12 w nocy się obżerają, katastrofa, więc jak w sob. pracuje to ja już nawet na niego nie czekam, bo nieraz i po 12 wraca:-(

no ja dokladnie cie rozumiem ja z moim mezem sie poznalismy w restauracji ja bylam jako gosc a on byl szefem kuchni i tak poznalismy sie przez znajomych :tak: ale pozniej niestety musial zmienic prace bo wogole sie nie widywalismy a bo mieszkalismy 10 km od siebie noi jak konczyl prace to kolo 4 nad ranem teraz przynajmniej ma weekendy wolne ale nieraz sobie dorabia jako kucharz w soboty i niedziele... a u nas to wlasnie zycie towarzyskie zaczyna sie o 21 wycchodza do restauracji i tak sobie jedza gdzies do polnocy a pozniej na dyskoteke:-D:-D jakie to byly piekne czasy... :cool2::cool2::cool2:

czesc lasencje!!!Landryna,jak ja Ci tego arbuza zazdroszcze....arbuzy biegunowe smakiem niewiele roznia sie od ogorka........
A w ogole Marzycielki opis na gadulcu sklonil mnie do poszperania w necie,raczej ignorantka nie jestem,ale pierwszy raz slysze o skokach rozwojowych...Matko,jak ta technika do przodu polazla,jak ja bylam na wakacjach...:-D;-)

a mowilam przyjedz w odwiedzyny... tym razem na arbuza

Witam mamuśki. WIdzę, że nie ja jedna dziś odpoczywałam od kuchni. My pojechaliśmy na obiadek do teścia i babci mojego męża. I spędziliśmy cały dzień na dworze, bo mieszkają tuż obok lasu w pięknym miejscu.
Hanię bidulkę katar męczy, spała więcej niż zwykle, więc boję się co będzie wieczorem, bo wczoraj dała taki koncert przed zaśnięciem, że hej. :baffled:

Landrynaaaa dawaj arbuzaa:-D:-D:-p:-p Mój tez caly czas w pracy ii mamy malo czasu dla siebie pod koniec czerwca ma urlop:cool2::cool2: to jedeziemy do Polski na troche a potem moze do Egiptu....:blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie mamuski

Weekend nie zaglądałam i nadążyć nie mogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj bylismy nad jeziorkiem na dzialce a dzisiaj jakos zlecialo, tyle co zdazylam doczytac pisze....

Kurcze szkoda, że te powiadomienia to nic stałego, no tudno jakoś sobie trzeba radzić, a ja już tak życie sobie chcialam uprościć, nie mam tak łatwo:no:

Beciaczek nie wiem czy oto Ci chodzi :-p:-p:-pale wchodzisz w ustawienia i masz Substrybcje tematów i lista substrybcji i tam zaznaczasz czy masz dostawać powiadomienie po każdym poście raz na dzien itp....:tak::tak:

U mnie odwrotnie, urodzila sie czarnulka a teraz blondi prawie z łysym kólkiem z tyłu :-p

U nas to samo, może nie blondi ale jasne:tak::tak::tak:a to kółko z tyłu :-D:-D:-D

Jak nadrobie odezwę sie:-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry