reklama

Grudniowe mamusie 2008

no ładnie mnie tu tylko chwilę nie było a tu proszę skok na faraona się szykuje, a tem dajcie spokój to stary dziad jest:-D, a zresztą nie w tym rzecz i tak grzesznice:-D:-D:-Ddo bazyliki św. Piotra byśmy lepiej pojechały, pomodlić się, bo i blisko macie, a nie one tu już bitwę o tego dziada szykują:szok:ten świat to teraz całkiem na głowę upadł, a Ty landryneczka to lepiej mężusia pilnuj jak ci takie obiadki gotuje:tak:bo faraona to leniwy jest ja go znam to tak dobrze nie będziesz miała:-D

reklama
no ładnie mnie tu tylko chwilę nie było a tu proszę skok na faraona się szykuje, a tem dajcie spokój to stary dziad jest:-D, a zresztą nie w tym rzecz i tak grzesznice:-D:-D:-Ddo bazyliki św. Piotra byśmy lepiej pojechały, pomodlić się, bo i blisko macie, a nie one tu już bitwę o tego dziada szykują:szok:ten świat to teraz całkiem na głowę upadł, a Ty landryneczka to lepiej mężusia pilnuj jak ci takie obiadki gotuje:tak:bo faraona to leniwy jest ja go znam to tak dobrze nie będziesz miała:-D

ja nic o faraonie nie pisalammmmm :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: a mezusia pilnuje

:-D:-D:-Dale plama, no tak to wlasnie jest jak chce sie wszystko szybko nadrobic, landryneczka przepraszam Cie najmocniej, nie wiem czemu ja myślałam, że to ty, no nie dziwie sie, że taka zszokowana, biedna a ja tu ci wpieram jakiegos faraona:-D

Witam :-)

Dosyć długi i męczący dzień dziś mieliśmy. Byliśmy na Komunii i było baaardzo miło:-) Wreszcie się wyrwałam do większej ilości ludzi:-D Pati była grzeczna jak aniołek:tak:

Teraz humorek już troszkę mniej dopisuje, bo jutro znowu poniedziałek...na dodatek moja mama wyjeżdża dzisiaj do Niemiec na ponad miesiąc...i tęsknić będę:-(

Justa19 wklej do albumiku jakąś fote swojej małej:tak: Napewno wszyscy są ciekawi jaka z Niej hiszpaneczka sie zrobiła:tak::-)

Hej dziewczęta! Ja juz po chrzcinach:) Wszystko się fajnie udało:) Zuza była grzeczniutka i większość mszy przespała:) Obudziła się dopiero przy polewaniu główki:)
Ja padam na pyszczek więc idę spac bo jutro znów do pracy:(

Witajcie poniedziałkowo. Wczoraj miałam taki zakręcony dzień że nawet nie starczyło mi czasu do Was zajrzec. A na koniec popsuł się nam samochód:wściekła/y:

Gorące buziaczki dla Maksa z okazji piątego miesiączka

reklama
witajcie mamuśki:-):-):-)
a ja dziś chyba druga będę;-);-);-)
i znowuż poniedziałek, a ja chce już piątku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nocka w miarę spokojna:tak::tak:
teraz sobie jeszcze leżymy i gaworzymy:-D:-D:-D
Miłego dzionka dziewczyny
100 latek dla Maksia:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry