reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:-D:-D:-Dale plama, no tak to wlasnie jest jak chce sie wszystko szybko nadrobic, landryneczka przepraszam Cie najmocniej, nie wiem czemu ja myślałam, że to ty, no nie dziwie sie, że taka zszokowana, biedna a ja tu ci wpieram jakiegos faraona:-D

hahahah usmialam sie :-D:-D:-D:-D faraona mi wpierasz na sile :-D:-D:-):-):-)

My dopiero wstalismy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: moj maly od wczoraj od 19 spal do dzis do 9.30:szok::szok: normalnie w szoku jestem... obudzil sie tylko raz postekal i zasnol jak aniolek takie nocki to ja rozumiem...:-D:-D

Witajcie mamuski...ja znowu ostatnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula poszła wczoraj spać o 21.30 i wstała dzisiaj o 7.15:szok::szok::szok: zjadłą i godzinna drzemke sobie zrobiła a teraz oglada katem oka DD TVN:-D:-D:-D

Hej dziewczęta! Ja juz po chrzcinach:) Wszystko się fajnie udało:) Zuza była grzeczniutka i większość mszy przespała:) Obudziła się dopiero przy polewaniu główki:)
Ja padam na pyszczek więc idę spac bo jutro znów do pracy:(

Super że chrazcinu udały sie, koniecznie pokaż nam zdjęcia!!!!!

Buziaczki dla wszystkich jubilatów miesiecznych obecnych :tak::tak::tak: i zaległych :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marzycielko chyba zdecyduje się na to nosidełko, kobitka znalazła mi fajny materiał taki brudny róż + pasy brązowe....
Jeszcze raz dziekuję ;-);-);-)
A kochana zamawiałaś sobie ten odpinany daszek???bo ja zastanawiam się:sorry2::sorry2:

reklama
A ja spałam prawie do 8 chyba pierwszy raz od porodu ale Pati miała atrakcje wczoraj bo bylismy u rodzinki w odwiedzinkach wreszcie ojca chrzestnego załatwiłam teraz jeszcze tylko:confused:;-) termin w kosciele, jakies papierzyska oraz impreze zorganizowac:szok: ale coz przejsc przez to musze:sorry2:
Miałam napisac ze jestem osma ale znow sie od kompa oderwałam wiec teraz pisze dopiero DZIENDOBEREK !!!!

100 latek dla Maksia

Tygrysku Patusia bardzo dziekuje:happy2:

Mamusiu super ze sie imprezka udała no i Agatkas Tobie tez nic o niesieniu darów nie piszesz wiec pewnie sie udało ! Super :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry