Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdjęcia wstawione![]()
Madzienko a juz próbowałaś mała nosic w jakimś nosidełku? Bo ja nie wiem czy mojej sie bedzie podobacChusty nie znosiła
A to nosidełko co ma Marzycielka to nie jest dla dzieci juz siedzących?
Dasz mi linka do tych nosidełek?

, mala bardzo buntowala sie, ale wcale jej sie nie dziwie chyba byla za dluga do niej...

pewnie więcej wie Marzycielka

Ja znalazłam opis że te nosidełka są dla dzieci które same trzymają główkę i POTRAFIĄ same siedzieć.
Taka stronka: Kangoogoo Mei Tai & Ring sling

i one też wbrew pozorom potrzebują chwili spokoju, bo dzięki temu tez się rozwijają i uczą samodzielności jak tak sobie same troche posiedzą i sie pobawią.Także moim zdaniem to dobrze posluchać rady specjalisty, wyciągnąć wnioski, a reszta to już rozsądek i wszystko z umiarem. Mój Wiktor jak już zauważyłam już potrafi upomnieć sie kiedy czego ma za dużo- jak już za długo siedzi sam, bo mama sie obiadkiem zajęła
to zaczyna jęczeć, że już mu smutno samemu, a z kolei kiedy mamusia za bardzo go juz namiętoli
i się do niego nagada, to też już wrzask mama zostaw mnie w końcu
także my tam się dogadujemy ze sobą
i ulepszeń takich niepotrzebujemy, hihiWidziałam piekne!!!!
A to nosidelko wyszlo troche taniej...wysylam link ktory otrzymalam od Marzycielki Instrukcje wiązania - CHUSTY, WÓZKI, NOSIDŁA, NOSIDEŁKA i inne rzeczy dla dziecka i rodziców nosidełko nazywa sie Mei Tai
Z tego co doczytałam jest podobne do chusty.....i chyba bobasek nie musi umiec siedziec...nic takiego nie czytalampewnie więcej wie Marzycielka
Kupie i sprobuje..:-):-):-):-)najwyżej sprzedam którejs z Was![]()

pewnie więcej wie Marzycielka

najwyżej sprzedam którejs z Was