reklama

Grudniowe mamusie 2008

ale mam małego adoratora w domu... :-Dmamusia najpiękniejsza na świecie, fajnie się ją ogląda, ciągnie za włosy, uszy, wkłada jej palce do buzi, a jak mama pogryzie te palce to już w ogóle najlepsza zabawa:tak:

reklama
Dziecko musi już samo siedzieć a większośc Naszych forumowych już siedze ( przez kilka minut) nie mylić z siadaniem;-)
No i oczywiście złoty środek trzeba znaleźć czyli najlepiej miec i wózek i chustę bądź MT:-):-D

No ja już po wizycie i strasznie zadowolona bo Pania Dr nie gryzła:-D:-D
Mam zapisane leki i leczenie przewlekła oraz psychoterapię...:-(
Wiesz ze masz za soba cala bande rozbrykanych mamusiek!wszystko bedzie gucio:tak:

A w ogole dziewczyny jaka ja to sie chyba w rozwoju cofam....:-DOd tygodnia,od kiedy wrocilismy z urlopu w wiekszosci jedzenia czuje jakas zgnilizne,juz sobie wymyslilam ze nic tylko jednohormonowe tabletki antykonc. nie zadzialaly i trzeba bedzie znow sloniowe rozmiary z duma obnosic....A dzis mnie olsnilo i powachalam wnetrze mikrofalowki i okazalo sie ze do "dachu" jakis kawalatek jedzenia sie przyczepil i sobie "rosl",a ze nie bylo nas trzy tyg w domu to cholipka,nie jestem bajzlakiem ale mial prawo....Nastepny potomek wiec na swiat sie nie pcha.....i wiwat Ajax,moj przyjacielu;-)

ale mam małego adoratora w domu... :-Dmamusia najpiękniejsza na świecie, fajnie się ją ogląda, ciągnie za włosy, uszy, wkłada jej palce do buzi, a jak mama pogryzie te palce to już w ogóle najlepsza zabawa:tak:

U mnie dokładnie to samo:) Paluszki w buzi albo w nosie mamy to najlepsza zabawa:)

A w ogole dziewczyny jaka ja to sie chyba w rozwoju cofam....:-DOd tygodnia,od kiedy wrocilismy z urlopu w wiekszosci jedzenia czuje jakas zgnilizne,juz sobie wymyslilam ze nic tylko jednohormonowe tabletki antykonc. nie zadzialaly i trzeba bedzie znow sloniowe rozmiary z duma obnosic....A dzis mnie olsnilo i powachalam wnetrze mikrofalowki i okazalo sie ze do "dachu" jakis kawalatek jedzenia sie przyczepil i sobie "rosl",a ze nie bylo nas trzy tyg w domu to cholipka,nie jestem bajzlakiem ale mial prawo....Nastepny potomek wiec na swiat sie nie pcha.....i wiwat Ajax,moj przyjacielu;-)

DOBRE!!!!:)

Hejka....:-) Dzisiaj bylsimy caly dzien u dziadkow bo Mama mojego męza konczyła 44 urodziny;-) ....Julka teraz bawi sie z tatusiem ..ale gorąco:baffled:..

Boze,jakiego faraona???Cukierek,przenioslas sie do Egiptu;-)??

kajuska cos ty w zyciu ja juz tu we wloszech mam taki upal a co mowiac w egipcie:-D:-D wogole dzis caly dzien spedzilismy poza domem najpierw zakupy bo w lodowce echo zabijalo:-D:-D pozniej pojechalismy kupic malemu nowe ciuszki bo te sa za grube a zblizaja sie upaly no i pozniej na obiad na miescie i nad morze na ogromie dlugi spacer wrocilismy po 18... ledwo zywi wykapalam malego i padl jak stonka spi sobie smacznie... a ja zalaczam nowe fotki na nk no i tobie kajuska na meila musze wyslac bos nk nie zalozylaaaaaa :angry:
dzien spedzilismy sietnie ten tydzien zapowiadaja upaly wie pewnie bedziemy kursowac:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry