reklama

Grudniowe mamusie 2008

Rzeczywiście pustki...:sorry2:

Ja dziś po małej przeprowadzce...bo mama wyjechała i na ten czas mieszkamy u niej z babcią:tak: Nie mogę się coś odnaleźć w tym wielkim mieszkaniu:sorry2:, bo my to tylko kawalerkę mamy:zawstydzona/y:
I czekam na Mężulka, dopiero po północy będzie...

Miłych wieczorków wszystkim;-)

reklama
no moje kochanie też późno będzie, mam nadzieję, że przed 23, a ja nawet i wieczorkiem chwili nie mam,a popołudniu byliśmy na długim spacerku, nawet na huśtawkach byliśmy:tak:a potem kąpanko i dzis wyjątkowo mój królewicz usnąć nie chciał, śmiał się jak oszalały, nie wiem co w niego wstąpiło, i w ogóle zaczął jakieś nowe odgłosy wydawać ze smokiem w buzi, takie gul gul, coś jak gęś:-Dtak mu się to spodobało, ze ja go usypiać próbuje a on gul gul do mnie, wiecie co, ze śmiechu nie mogłam wytrzymać, a jak ja się śmiać zaczęłam, to on jeszcze bardziej, i takie to usypianie bylo pół godziny

no moje kochanie też późno będzie, mam nadzieję, że przed 23, a ja nawet i wieczorkiem chwili nie mam,a popołudniu byliśmy na długim spacerku, nawet na huśtawkach byliśmy:tak:a potem kąpanko i dzis wyjątkowo mój królewicz usnąć nie chciał, śmiał się jak oszalały, nie wiem co w niego wstąpiło, i w ogóle zaczął jakieś nowe odgłosy wydawać ze smokiem w buzi, takie gul gul, coś jak gęś:-Dtak mu się to spodobało, ze ja go usypiać próbuje a on gul gul do mnie, wiecie co, ze śmiechu nie mogłam wytrzymać, a jak ja się śmiać zaczęłam, to on jeszcze bardziej, i takie to usypianie bylo pół godziny

moj maly dzis bawil sie usteczkami robil bombelki ze sliny :-D:-D tak sie pienil jakby opil sie piwa i pianka mu zostala pod noskiem...
i dokad z tata ogladal gp motor codzinnie jesli mu sie nudzi wydaje dzwieki motora:szok:

heha, a tak piloty też u nas w modzie:-Dno mąż niestety jest szefem kuchni, więc świątek, piątek czy niedziela ja mam przesrane niestety, a najgorsze są piątki i soboty, bo my mieszkamy w mieście szekspira, blisko restauracji jest teatr,jak grają w weekend Hamleta to kończy się sztuka koło 23, a restauracja w pt i sob czynna tez po sztuce, macie pojęcie ze ci angielscy głupole, jeszcze o 12 w nocy się obżerają, katastrofa, więc jak w sob. pracuje to ja już nawet na niego nie czekam, bo nieraz i po 12 wraca:-(

a tak z innej beczki, czytałyście to? Deser dla niemowląt z kawałkami szkła - Gdańsk
ja tak przypadkiem znalazlam, bo szukalam przepisów na jakieś fajne deserki dla Wiktora, bo pomału chcemy już i deserki wcianać jak już nam zupki tak ładnie wchodzą, a dziś była dynia i ziemniaczek, poszła do ostatniej łyżeczki:tak:

czytałyście artykuł?

reklama
landryneczko, moja mała też cały czas wydaje "motorowe" dźwięki:-D:-D:-D a śliny przy tym tyyyle, że aż do pępka sięga:-D

ja dzis zapomnialam wziasc sliniaczka malemu i zaslinil sie i bluzeczka schla na slonku i znow slinotok i suszenie i tak w kolko :-D:-D:-D a jak tylko wrocilismy do domku to bluzeczka do pralki a maly do kapania :-D:-D:-D
moj ostatnio sobie upodobal wszytkie gazety a im wieksza tym lepsza... a co robi drze na kawalki mietosi, dzis tatusiowi zrobil pozadek w samochodzie i nauczyl rozumu tatusia ze faktur sie nie zostawia w zasiegu raczek dziecka... zmientolil na maxa ale na szczescie nie podarl... tatus musial fakture prasowac zelazkiem w domu ale mialam ubaw:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry