beciaczek
mama Wiktorka
Dzień dobry wszystkim!
Ja to już w ogóle ostatnia z ostatnich, ale mój syn kochany zgłodnial dziś wcześniej, więc mieliśmy dziś pobudke już o 5, a ja bylam tak nieprzytomna,że zaraz poszliśmy spać. Potem obudził sie na chwilke o 8 ale zanim się z łóżka zwlekłam poszedł dalej spać
no i wstaliśmy dopiero 9.30, mleczko i śniadanko mamusi już było, teraz oglądamy bajki, a za jakąś godz., może dwie na zakupki idziemy.
Ja to już w ogóle ostatnia z ostatnich, ale mój syn kochany zgłodnial dziś wcześniej, więc mieliśmy dziś pobudke już o 5, a ja bylam tak nieprzytomna,że zaraz poszliśmy spać. Potem obudził sie na chwilke o 8 ale zanim się z łóżka zwlekłam poszedł dalej spać
no i wstaliśmy dopiero 9.30, mleczko i śniadanko mamusi już było, teraz oglądamy bajki, a za jakąś godz., może dwie na zakupki idziemy.Zdróweczka dla wszystkich maluszków z okazji okrągłych miesiączków!!!
Sto lat!!!
Sto lat!!!
landryneczka_1982Odp: Grudniowe mamusie 2008
Cytat:
Napisał beciaczek

ale plama, no tak to wlasnie jest jak chce sie wszystko szybko nadrobic, landryneczka przepraszam Cie najmocniej, nie wiem czemu ja myślałam, że to ty, no nie dziwie sie, że taka zszokowana, biedna a ja tu ci wpieram jakiegos faraona
hahahah usmialam sie

faraona mi wpierasz na sile 

Cytat:
Napisał beciaczek

ale plama, no tak to wlasnie jest jak chce sie wszystko szybko nadrobic, landryneczka przepraszam Cie najmocniej, nie wiem czemu ja myślałam, że to ty, no nie dziwie sie, że taka zszokowana, biedna a ja tu ci wpieram jakiegos faraona
hahahah usmialam sie

landryneczka cieszę się ze humorek poprawiłam, nie mówie ze byl zły, bo znów powiesz ze cos ci wpieram
ale chociaz sie posmialas
Agatko, czekamy na szczegółowe relacje z chrzcin, super,ze wszystko sie udalo, i moze jakies foteczki?;-)a my nadal czekamy na instrukcje jak zagłosowac na zuzie
dziewczyny moze wy wiecie?nie mam pojecia gdzie kliknac, glosowalyscie juz?
A moj Wikus znow ma katarek:-(a czyszczenia noska niecierpi jak kazde pewnie dziecko
Cytat:
Napisał beciaczek

hahahah usmialam sie

Cytat:
Napisał beciaczek

hahahah usmialam sie

landryneczka cieszę się ze humorek poprawiłam, nie mówie ze byl zły, bo znów powiesz ze cos ci wpieram
ale chociaz sie posmialasAgatko, czekamy na szczegółowe relacje z chrzcin, super,ze wszystko sie udalo, i moze jakies foteczki?;-)a my nadal czekamy na instrukcje jak zagłosowac na zuzie
dziewczyny moze wy wiecie?nie mam pojecia gdzie kliknac, glosowalyscie juz?
A moj Wikus znow ma katarek:-(a czyszczenia noska niecierpi jak kazde pewnie dziecko

W parze z cycusiową Hanką, to mam tu ostatnio niezły młynek