reklama

Grudniowe mamusie 2008

Landrynaaaa dawaj arbuzaa:-D:-D:-p:-p Mój tez caly czas w pracy ii mamy malo czasu dla siebie pod koniec czerwca ma urlop:cool2::cool2: to jedeziemy do Polski na troche a potem moze do Egiptu....:blink:

Zazdroszczę Egiptu:-(:-(:-(Kocham ich słoneczko...trzy lata z kolei spędzalam tam urlop i na pewno pojade jeszcze nie raz, ale nie w tym roku:-(:-(:-(moze za rok jak jula bedzie troszeczke wieksza!!!!!

reklama
:-):-):-):-)Madzienko nawet nie wiesz jak bym chciala zeby bylo to realne:-(:-( Przylecisz do mnie samlotem i polecimy razem sie opalac:tak::tak::-p:-p:-p:cool2::cool2:

Landrynaaaa dawaj arbuzaa:-D:-D:-p:-p Mój tez caly czas w pracy ii mamy malo czasu dla siebie pod koniec czerwca ma urlop:cool2::cool2: to jedeziemy do Polski na troche a potem moze do Egiptu....:blink:

arbuza pilnuje Alus co by ciocia Justa nie zjadla ...:-D:-D:-D zalaczam fotke jak go dzielnie broni:-D:-D:-D

Załączniki

• 104_2164.jpg
    104_2164.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 55

• heheh mały straznik.... i nie da cioci kawałka:-D:-p swietny jest az nie moge sie powstrzymac zeby nie napisac swietna jest:-D olcia pewnie ze sie znjadzie:tak::tak:a co wpadasz z nami do faroaona na bajere???:-D:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry