reklama

Grudniowe mamusie 2008

Masz racje:-):tak:Musze was zarzucic fotkami bo to zdjecia co mam to jest stare jak malutka byla jeszcze do mamusi podbna bo teraz to istna Hiszpanka:-p

reklama
Moja julka jak sie urodzila miala nienieskie oczy jasne wloski i jasą karnacje... a teraz prawie czarne oczy włoski gęste czarne i ciemną karnacje:-p Przemiana:-D

Dzień dobry
My już po kościółku, byliśmy dzisiaj całą rodzinką. Zaliczyłam od razu spowiedź, zeby juz przed samą komunia nie latać.
Mloda dzisiaj znów wstałao 3 w nocy, niew eim co jej sie poprezestawiało, głodna za bardzo nie była, pośpiewała godzinke i poszła spać:baffled:
pogoda nawet w miare, własnie wyszło słonko. Popijam sobie kawke i zaglądam co u was.
Zaraz szykujemy obiadek, a potem do znajomych na kawkę

oooo to widzę że Madzienka tez zaliczyłą dzis kościółek:-D:-D dzwonił teraz mąż pochwalić synka że był bardzo grzeczny tylko w połowie zaczął się troszke wiercić więc wyszli na zewnątrz dostał Filipek piciu wypił i usnął na drugiej polowie mszy:-D:-D:-D:-D teraz pojechali na zakupy a ja ogarnełam mieszkanko normalnie jestem padnieta:-p:-p:-p:-p

Zawsze mozna galerie tylko znajomym udostepniac i to chyba najrozsadniejsze a dac zwariowac tez sie nie mozna;-)

dokładnie zresztą chyba wszystkie grudniowe mamusie maja poblokowana galerię:tak: a jak będziesz chciała dołączyć do grudniowych mamuś na NK to jest nawet specjalny profil z nami ( i tylko z nami :-D:-D)

oooo to widzę że Madzienka tez zaliczyłą dzis kościółek:-D:-D dzwonił teraz mąż pochwalić synka że był bardzo grzeczny tylko w połowie zaczął się troszke wiercić więc wyszli na zewnątrz dostał Filipek piciu wypił i usnął na drugiej polowie mszy:-D:-D:-D:-D teraz pojechali na zakupy a ja ogarnełam mieszkanko normalnie jestem padnieta:-p:-p:-p:-p

dokładnie zresztą chyba wszystkie grudniowe mamusie maja poblokowana galerię:tak: a jak będziesz chciała dołączyć do grudniowych mamuś na NK to jest nawet specjalny profil z nami ( i tylko z nami :-D:-D)
Nasza całą mszę przespała, byliśmy na mszy dzieciecej i bardzo fajnie dzieciaki śpiewają, moją młodą ten śpiew od razu uspił:-):-D

Zgadzam się, ja też jak poczytałam o tych pedofilach, to poblokowałam galerię i mam udostępnioną tylko dla znajomych

Mialam n-k ale jak sie dowiedzialam o tych pedofilach to skasowalam .... jak bede miala wiecej czasu to zaloze;-)jak mam potrzebe to wchodze z mamy konta....;-)Jak zaloze to cię pierwszo rzednie zaprose:-D:-p:-p:-p:tak::tak:

czekam na foteczki
my juz po obiadku i po drzemce poobiadkowej dzis na deser mielismy arbuza :-D:-D

A my dzisiaj na obiadku bylismy w restauracji... troszke odpoczelismy bo nie musielismy dzisiaj gotowac nie chcialo nam sie:-D:-p:cool2:......Malutką dziadki na spacerek troszke zabrali:tak: mąz pojechal do kolegi na chwilke a ja siedze i pije kawke:-)

A my dzisiaj na obiadku bylismy w restauracji... troszke odpoczelismy bo nie musielismy dzisiaj gotowac nie chcialo nam sie:-D:-p:cool2:......Malutką dziadki na spacerek troszke zabrali:tak: mąz pojechal do kolegi na chwilke a ja siedze i pije kawke:-)

moji dwaj panowie postanowili sobie jeszcze uciac drzemke :-D:-D ja tez kawke pije :-D:-D
justa gdzie twoj maz pracuje znaczy sie co robi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry