reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj dziewczyny ale mnie dzis glowa boli pogoda do du......y pochmyrno:-(:-(
wiec pakuje Filipa i jedziemy do Landryneczki bo moje cialo i dusza slonca potrzebuje:-D:-D:-D
cos mialam napisac jeszcze ale juz zapomnialam:confused:
aaaaa przywitać by się pasowało:tak: dzien dobry:tak:

reklama
oj dziewczyny ale mnie dzis glowa boli pogoda do du......y pochmyrno:-(:-(
wiec pakuje Filipa i jedziemy do Landryneczki bo moje cialo i dusza slonca potrzebuje:-D:-D:-D
cos mialam napisac jeszcze ale juz zapomnialam:confused:
aaaaa przywitać by się pasowało:tak: dzien dobry:tak:

Halo halo co to za narzekanie na pogode, jeczycie i u mnie tez zachmurzyło sie:wściekła/y::wściekła/y: a rano bylo tak pięknie...jeszcze troszeczke sloneczko przebija sie:tak::tak:

Do landryneczki to i ja jadę!!!!

Dzień dobry :-)

Wpadłam się przywitać po kilku dniowej nieobecności ( długi weekend w górach poza Żywcem) i idę nadrobić mega zaległości ;-)

Halo halo co to za narzekanie na pogode, jeczycie i u mnie tez zachmurzyło sie:wściekła/y::wściekła/y: a rano bylo tak pięknie...jeszcze troszeczke sloneczko przebija sie:tak::tak:

Do landryneczki to i ja jadę!!!!

zapraszam zapraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:na upaly maja potrwac dosc dlugo i deszczu tu nei zobaczycie bynajmniej nie w tym tygodniu :-D:-D
a tak serio serio to ambasada w rzymie nie odbiera telefonow i moj przyjazd do polski stoi pod duzym znakiem zapytania:-(:-(:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ooooooooooo, widzę ze moja pobudka była skuteczna;-);-), bo rozpisałyście się:-D:-D:-D:-D, a moje dzieciatko pobawilo sie i usnelo i ja razem z nim:tak::tak::tak: wiec troche sobie pospalam, ale glowa tez boli, wczoraj wieczorem dopadla mnie migrena, a dzisiaj jakby ktos mlotkiem po glowie walnal:-(:-(:-(:-(
i ja jade do landryneczki, wiec prosze mnie wpisac na liste:tak::tak::tak::tak:

reklama
to kto jeszcze chetny na wycieczkę??:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I znowu...historia lubi się powtarzać..:-D:-D:-Dtym razem zaczynamy od landryneczki...:-):-)

zapraszam zapraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:na upaly maja potrwac dosc dlugo i deszczu tu nei zobaczycie bynajmniej nie w tym tygodniu :-D:-D
a tak serio serio to ambasada w rzymie nie odbiera telefonow i moj przyjazd do polski stoi pod duzym znakiem zapytania:-(:-(:-(

A co chcialaś dowiedziec sie w ambasadzie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry