reklama

Grudniowe mamusie 2008

a mam pytanie ma ktoras z was Citroena C4:confused: wczoraj podskoczylismy do salonu i jejus jaki on pomiestny a ze chcemy zmienic z Alfy Romeo 147 na jakis wiekszy to citroen moze nie jest taki super z wygladu ale do srodka to nie tylko wozek sie zmiesci ale i z 5 dzieciaczkow :-D:-D ma tyle z tylu miejscai pomiestny bagaznik...
ten co mamy to wozek, nosidelko i zakupy juz jedwie wchodza... stelaz do woka musi byc na przednim siedzeniu:dry::dry:...
i jak zapinacie nosidelko w samochodzie w kierunku jazdy czy odwrotnie :confused:

reklama
I znowu...historia lubi się powtarzać..:-D:-D:-Dtym razem zaczynamy od landryneczki...:-):-)

A co chcialaś dowiedziec sie w ambasadzie???
jakie dokumenty sa potrzebne zeby maly przekroczyl granice bo nie zamierzam jechac do rzymu po paszport 700 kilometrow z tak malym dzieckiem oszaleli... szukam jakiegos innego rozwiazania slyszalam ze mozna akt urodzenia ze zdjeciem i pozwoleniem na wyjazd od tatyi chcialam wlasnie o to zapytac ale nie odbieraja telefonow i na meila nie odpisuja:dry::dry:
moj maly obudzil sie zajdl i znow zasnol zastanawiam sie czy on nie chory bo cos za dlugo spi od wczoraj od 20 do teraz pobudki tylko na jedzonko szokkkkkkk

Ostatnio edytowane przez moderatora:
C4 to picassa???? My zapinamy tyłem do kierunku jazdy. Jeju nie moge sobie poradzić z bólem głowy:-(:-(
Filip usnął więc mam troche czasu dla komputerka teraz , na robienie obiadu narazie brak mi weny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

A my jezdzimy przodem ale mamy fotelik 0-25kg.
Dopisuję się do walczących z bólem głowy:-(u nas to niestety przez pogodę bo jest strasznie parno
Mamusia a Ty pamiętaj że na weekend masz wrócic;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry