Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie gadaj takich głupot, nadajesz sie na matke, jak najbardziej, nasze dzieciaczki czasem tak maja, raz chcą jeść , raz nie, ja mam to sama z mala, wczoraj nie chciala jesc, dzis juz je, sama nie rozumiem tegoWkurza mnie całe to moje głupie życie, czasem mam takie myśli, ze szkoda gadac...
Te moje dziecko też mnie dobija, nic nie chce jesc, ostatnio miała jeden dzień, ze jadła i jadła, az byłam w szoku, a teraz dalej lipa, na noc wciagnie nawet 250 ml kaszy, a potem przez cały dzień moze nic nie jesc, a juz zupki i deserki moge zapomniec.
Nie nadaje sie na matke, nie umiem sobie poradzic z własnym dzieckiem
jestem, jestem
Czytam, ale nie mam weny do pisania, nic mi sie nie chce i chyba załapuję doła
No jak to mielibysmy zapomniec o pierwszym polroczniaku!!!!!!! najlepszego Oliwcia!!Widzę , że nikt o Nas nie pamięta no ale napiszę , że Oli kończy dzisiaj pół roczku .
Kochana córeczko abyś wiecznie była taka szczęśliwa i uśmiechnięta!

nie gadaj takich głupot, nadajesz sie na matke, jak najbardziej, nasze dzieciaczki czasem tak maja, raz chcą jeść , raz nie, ja mam to sama z mala, wczoraj nie chciala jesc, dzis juz je, sama nie rozumiem tegoWkurza mnie całe to moje głupie życie, czasem mam takie myśli, ze szkoda gadac...
Te moje dziecko też mnie dobija, nic nie chce jesc, ostatnio miała jeden dzień, ze jadła i jadła, az byłam w szoku, a teraz dalej lipa, na noc wciagnie nawet 250 ml kaszy, a potem przez cały dzień moze nic nie jesc, a juz zupki i deserki moge zapomniec.
blizniaku bo Filipek zaraz po rondeleczek swoj siegnie!!!!Wkurza mnie całe to moje głupie życie, czasem mam takie myśli, ze szkoda gadac...

nie gadaj takich glupot jestes cudowna mamusia !!!!! a to ze twoje dziecie nic nie chce jesc moze ma takie dni akuratmy przeciez tez tak czasem mamy ze czasem apetytu nam brak
sciskam mocno i przesylam moc buziakow!!!!!!!!!!!

Widzę , że nikt o Nas nie pamięta no ale napiszę , że Oli kończy dzisiaj pół roczku .
Kochana córeczko abyś wiecznie była taka szczęśliwa i uśmiechnięta!

nie da sie wytrzymac na dworze wrocilismy po pol godzince taki upal a siedzielismy w cieniuzywej duszy nie ma na placu zabaw
![]()

Bliźniaki jak Cie to pocieszy to witaj w klubie..... ja od paru dni załamana jak nic....cieszyłam sie,ze mi MARICZKE moja oddali ,bo było ok....no szkoda,ze to ok trwało dokładnie 48 godzin i basta..... moja córcia budzi sie w nocy po 4-5 razy, o 5 rano wyspana...zasypia co prawda okolo 20:20,ale po jakich walkach,zeby cycka złapała...godziny i wszystko co z tym zwiazane poprzestawiłao sie jak cholera.... czasem opadam z sił.... tez juz nie wiem co mam zrobic....Wkurza mnie całe to moje głupie życie, czasem mam takie myśli, ze szkoda gadac...

ale wspomnienia wspaniałe do dziś