reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ojej, a co to dzisiaj za marudzenie? Dziewczyny, dajcie spokój, wszystkie jesteście wspaniałymi mamusiami, najlepszymi na świecie :tak: I Wasze dzieciaczki nie zamieniłyby swojej mamusi na żadną inną! :tak:
Ja wczoraj też miałam chwilę zwątpienia, bo Bartek zasnął po południu, obudził się po pół godzinie a później przez prawie 2 godziny był już tylko płacz :no::-( Nie wiedziałam o co mu chodzi, nic na niego nie działało. Tak sobie myślę dzisiaj, że to dlatego że po prostu się nie wyspał i miał zły humor.
Dzisiaj jest już lepiej, mały właśnie ma swoją drzemkę, zasnął po 14 ale pewnie zaraz wstanie.

A dla pocieszenia dodam jeszcze, że podobnie jak u Pytii, dla mojego skarba zabawa samemu to żadna zabawa, przecież o wiele lepiej jest pobawić się z mamusią :sorry2: Nooo, czasami zdarzy się że pobawię się chwilkę sam, ale naprawdę rzadko. O tyle dobrze, że przynajmniej noszenia na rączkach nie wymaga , a do cycusia idzie jak jest głodny. Przed chwilą właśnie musiałam przerwać pisanie posta, bo obudził się tak jak wczoraj w bardzo złym humorze, ale został przewinięty, nakarmiony, a nosek z resztek katarku oczyszczony i stwierdził że jednak jeszcze dośpi. A już myślałam że będzie powtórka z dnia wczorajszego. Teraz przytula się do swojej żaby w łóżeczku i wygląda na zadowolonego :tak:

A tak poza tym, to wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów! :-)

Brawo Ollcia...trzeba je przywołac do porzadku juz nie mogę słuchać tych narzekań, że głowa boli że to i tamto:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Chyba za raz swoja patelnię wyciągnę...taka grillową to dopiero wszystkie głupoty z główek Wam wylecą:-D:-D:-D:-D:-D

o kurcze, kogo tu sie bac:-D:-D:-Dwszytkie mamuśki strasza
a poza tym mamy juz caly arsenal:-):-):-):-)
patelnia Tygryska
patelnia Mopka
patelnia Madzienki?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja tam sie boje Filipkowego rondelka:-D:-D:-D:-D

Mamusia wszystkich na raz!!!!!!!

Dobra laseczki zmykam szykowac obiadek, a poźniej jadę na zakupy do obi, trzeba w koncu za balkon wziąć się:tak::tak::tak::tak::tak:

Zapomnialam pochwalic sie Wam ze zapisalam Jule na basen zaczynamy zajecia w lipcu....:shocked2::shocked2::shocked2:bo wczesniej nie ma miejsc ale wazne ze juz jestesmy zapisani:tak::tak::tak::tak:i bedziemy sie razem pluskac

Fajna sprawa z tym basenem, Madzienka :tak:

A co do marudzących mamusiek, ja ich patelniami straszyć nie będę... ja po prostu naślę na nie marudzącego Bartusia :-D i zobaczymy kto kogo przebije :-D;-)

reklama
jejus my dopiero wstalismy po obiadku poszlismy cala trojeczka spac bo nie ma co robic w taki upal i w domu goraco maly tylko w bodach... a na spacerek to dopiero wyjdzie jak sloneczko zajdzie bo narazie to tak prazy ze szok.

a ja wam powiem ze jestem z siebie dumna ze sobie od samego porodu sama poradzilam z maluszkiem i nikt mi nie pomagal (oprucz meza) i wszystkiego sie sama uczylam z ksiazek od was i z netu moj synek rosnie zdrowo i co rawwda sa gorsze dni nie zawsze jest pieknie ale usmiech mojego synka wynagradza mi nawet nieprzespana noc:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry