mamusia2008
mamusia Karolinki
mnie tak boli głowa, ze jest mi obojętnie czy z znieczuleniem czy bez:-)I u mnie nie bedzie znieczulenia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie tak boli głowa, ze jest mi obojętnie czy z znieczuleniem czy bez:-)I u mnie nie bedzie znieczulenia![]()
I Wasze dzieciaczki nie zamieniłyby swojej mamusi na żadną inną! 
:-( Nie wiedziałam o co mu chodzi, nic na niego nie działało. Tak sobie myślę dzisiaj, że to dlatego że po prostu się nie wyspał i miał zły humor.
Nooo, czasami zdarzy się że pobawię się chwilkę sam, ale naprawdę rzadko. O tyle dobrze, że przynajmniej noszenia na rączkach nie wymaga , a do cycusia idzie jak jest głodny. Przed chwilą właśnie musiałam przerwać pisanie posta, bo obudził się tak jak wczoraj w bardzo złym humorze, ale został przewinięty, nakarmiony, a nosek z resztek katarku oczyszczony i stwierdził że jednak jeszcze dośpi. A już myślałam że będzie powtórka z dnia wczorajszego. Teraz przytula się do swojej żaby w łóżeczku i wygląda na zadowolonego 

wszytkie mamuśki strasza

heheh Filipkowy rondelek kasuje wszystkicho kurcze, kogo tu sie bacwszytkie mamuśki strasza
a poza tym mamy juz caly arsenal:-):-):-):-)
patelnia Tygryska
patelnia Mopka
patelnia Madzienki?
ja tam sie boje Filipkowego rondelka![]()

bo wczesniej nie ma miejsc ale wazne ze juz jestesmy zapisani

i bedziemy sie razem pluskac
Madzienka smacznego obiadku
:-)