reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuski....:)

Nadrobienie oczywiście zajmie mi troszkę czasiku.....Mariczka daje czadu ostatnio.....w nocy nie chce spac tak jak wczesniej budzi sie kilka razy....chce butle co 3 godzinki....masakra...juz nie mam pojecia co robic...o 5 jest wyspana.... to hcyba jakies nieporozumeinie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A tak poza tym to wszystko dobrze....jakos do przodu....tylko samopoczucie jakos takos do dupy mam....:baffled:

Ogromne buziaczki dla solenizantów:)))

Uciekam cos zjeśc bo zwariuje.....:dry:

reklama
Widzę , że nikt o Nas nie pamięta no ale napiszę , że Oli kończy dzisiaj pół roczku .

Kochana córeczko abyś wiecznie była taka szczęśliwa i uśmiechnięta!

Marzyciuelko, jak to nikt nie pamięta, dziewczyny rano napisały:
No to i ja już się witam. Moja noc dzisiaj do bani bo mała coś sie ciągle kręciła i popłakiwała. No ale oczy na zapałki i jakoś damy radę;-)

A dzisiaj całuski dla Oliwki-naszego półrocznego szkrabka oraz Igorka i Gabrysi

Dzień doberek...
u nas nocka super Julcia spała 10,5 godziny:-D:-D:-D:-D

Jak zwykle biorę się za nadrabianie zaległości!!!!

Mega buziaczki dla wszystkich świętujących:tak::tak::tak:a w szczególności dla 6-miesięczniaków!!!!
ja również przyłączam sie do zyczeń dla naszej Oliwci

Dzień dobry wszystkim Mamusiom :-)

Miałam bardzo aktywny weekend, dlatego niestety nie miałam czasu do Was zajrzeć.
1 lipca mamy wesele no i w związku z tym kupę spraw do załatwiania. W sobotę byliśmy we Wrocławiu głównie po to, żeby kupić garnitur, oczywiście nie skończyło się tylko na jednym zakupie no i wydaliśmy o wiele więcej niż planowaliśmy:zawstydzona/y: Poza tym odwiedziłam koleżanki ze studiów. Ogólnie bardzo miło spędziliśmy dzień :tak: A w niedzielę rozwoziliśmy zaproszenia. Wczoraj sprawy związane z urzędem. I tak codziennie coś. Ale nie narzekam, bo to zawsze coś innego nić ciągłe siedzenie w domu :tak:
Dziś niestety paskudna u nas pogoda, pada i jest zimno więc siedzimy w domu. Chyba, że coś się zmieni w ciągu dnia.
Zabieram się za zaległości ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry