reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
juz jestem widze ze niemam duzo do nadrobienia;-) jak tam pogoda u was ? u nas pada deszcz ale gril i tak sie udal bo bylismy pod takim duzym zadaszeniem takze nan nas niepadalo;-)

Witam....właśnie wróciłam a teściowa miała dobry obiadek...i nawet szwagier był do zniesienia...
A co do farbowania włosów to można,ale farbami bez zawartości amoniaku...

Ja już farbowałam, właśnie łagodną farbą. Chyba trzeba jednak uważać na kolorki, bo mogą w ciązy wyjść inaczej niż zwykle (przynajmniej tak ostrzega większość ulotek w farbach).

U mnie na szczęście wuyszedł taki jak chciałam a nawet bardziej wyraźisty;-)
A u Nas idzie taka straszna burza , że masakra. Tak się błyska i wali piorunami , że ho ho a My jeszcze na 10 piętrze mieszkamy:-)
Mamy widok na Wisłę więc pioruny ładnie walą w wodę....

Z grubsza mieszkanko juz posprzątane:-D Tak się cieszę , że nie wiem. Wzięłam prysznic , pomasowałam bardzo obolałe stopy i siedzę w swom nowym saloniku :-)

Witam wszystkie grudniowe Mamusie :)
Chciałabym podzielić się radosną nowinką-będę mieć synusia :)))) Nasz Aleksander urodzi się 5 grudnia.
Pozdrawiam Was i mocno ściskam.

Cześć Dziewczyny!!:-)

Dopiero dziś natrafiłam na Wasze forum i baaardzo chce sie dołączyć :tak:. Z ogromną ciekawością przeglądałam tematy rozmów, bo wśród znajomych jakoś tak brak ciężarnych i nie mam z kim porozmawiać na temat zmniejszających się rozmiarów ciuchów :-) czy częstych wizytach w toalecie.

Pozdrawiam wszystkie Grudnióweczki 2008!!!!!!!!!!!!!

reklama
a ja wlasnie zauzylam w ksiazeczkach zdrowia ze ja jak sie urodzilam to mialam 49 cm i niecale 2 kilogramy:szok: ale ja jestem wczesniakiem:-D a moj maz mial 63 cz i 5300:szok::szok::szok: ciekawe ile nasza dzidzia bedzie miala ale raczej mala nie bedzie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry