reklama

Grudniowe mamusie 2008

łatwo sie mowi zeby taka olac:-D normalnie to moze i by byl luz bo raczej nie naleze do klutliwych;-) ale ostatnio zauwazylam ze bardzo latwo mnie z rownowagi wytracic :-D:-D:-D ale co ma byc to bedzie moze niebedzie tak zle dlatego narazie jest luz:-D

reklama
marzycielko tylko spokojnie niech sobie sklada dwa dni jak niemoze sobie poradzic ( oczywiscie niewatpie w ta ze sobie nieporadzi tak tylko pisze zeby cie pocieszyc;-) ) a ty wez pieski i na spacerek ;-)

marzycielko tylko spokojnie niech sobie sklada dwa dni jak niemoze sobie poradzic ( oczywiscie niewatpie w ta ze sobie nieporadzi tak tylko pisze zeby cie pocieszyc;-) ) a ty wez pieski i na spacerek ;-)

Nie mogę .
Nie bedę miała przez 2 tydzień remontu:wściekła/y: Bo mnie krew zaleje. Wszędzie kurz i brud nic nie poskładane!!
Jestem wściekła!!

reklama
remonty już mają to do siebie,że trzeba przez to poprostu przejść....zresztą podobnie jak z przeprowadzkami...miałam juz w życiu ich sporo więc wiem co to znaczy....marzycielko ale zobaczysz jak już to się wszystko skończy to jaki będzie efekt:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry